Sinop Antik Otel Plaj Giriş ücreti

Sinop otelleri çevreye duyarlı tesis belgeli otel. Bu otel misafirlere ücretsiz kahvaltı ücretsiz kablosuz internet ve ücretsiz vale otopark sunuyor.

Sinop Plajlari Ve Beachleri Sinop Ta Denize Girilecek En Populer 9 Yer

özel plaj açık havuz olanağı sunan plaja yakın plaja bitişik otel ücretsiz kahvaltı ücretsiz vale otopark ücretsiz kablosuz internet restoran yardıma hazır personel.

Sinop antik otel plaj giriş ücreti. Antik otel plaj. Andaç otel tatillerinizin. Sinop otelleri çevreye duyarlı tesis belgeli antik otel havuzuyla 4 mevsim deniz keyfi.

Sezlong ilave 5 tl. Giriş ücreti 5 tl. Sinop antik otel otelinde mi konaklamak istiyorsun.

Antik beach sinop sinop antik otel plaji sinop hakkında. Plajımız karadeniz in en güzel ve en temiz koyundadır. Sinop otelleri sinop un merkezinde sizlere otel konforunu ve huzurunu sunuyoruz.

Sinop antik hotel fırsatlarına bakın ücretsiz iptal seçeneği ile tamamen iade edilebilir fiyatlar dâhil. Beachte şezlong şemsiye kiralamak istediğiniz zaman yine 5 7 tl talep edilmektedir. Misafirlerimize göre sinop bölgesinde konaklamak için en iyi 5 yer.

Ben bu duyuruyu hem antik otel yöneticisi hem de karadeniz turizm işletmeleri derneği katid ve bağlı olduğu üst kuruluş turofed sinop il temsilcisi olarak yapıyorum. Sinop gelincik mahallesi nde yer alan antik beach in giriş ücreti 5 tl dir. Sinop taki en güzel plaj tripadvisor da antik otel için gezgin yorumlarını 210 gerçek fotoğrafı görün ve büyük fırsatları inceleyin.

Misafirler yardıma hazır personel seviyor. Tatillerinizin tadını çıkarmak için harika bir yer. Sinop antik otel zengin kahvaltı çeşitleri ve deniz manzaralı restaurantımız ile hizmetinizdeyiz.

Oteli hemen incele sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap. Fiyatlar genellikle uygun olduğu gibi aynı zamanda son derece temiz bir alandır. çerezler güncellendi gizlilik güncellendi do not sell my personal info.

önce kurumların parayla giriş sağladığı plajları halk plajına dönüştürmesini isteyen ali yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü. 15 seneyi aşkın bir zamandır turizme hizmet vermekte olan otelimiz bir aile işletmesidir. Sinop sinop şehir merkezi otelleri arasında yer alan sinop antik otel kredi kartına 9 taksit imkanı ile muhteşem bir tatil için seni bekliyor.

Tarihî sinop kapalı cezaevi yakınında. Işletmemiz sinop un en güzel muhitlerinden olan karakum mevkiinde bulunmaktadır.

Sinop Antik Otel Galeri Sinop Otel Sinop Otelleri Sinop Havuzlu Otel

Sinop Antik Otel Plaj

Antik Beach Sinop Ta Plaj

Beach2 Antik Otel Sinop Resmi Tripadvisor

Sinop Antik Otel Plaj

Umbrellas For The Beach Goers Antik Otel Sinop Resmi Tripadvisor

Antik Otel Sinop Turkiye Otel Yorumlari Ve Fiyat Karsilastirmasi Tripadvisor

Sinop Antik Otel Etstur Com

Antik Plaj Karadeniz De 10 Plaj Arasinda Girdi Vitrin Haber

Leave a Reply