Phaselis Antik Kenti Nerede

Phaselis antik kenti günümüzde antalya kemer karayolunun yaklaşık olarak 44 km sonrası sola dönen yol çok geniş ölçüde bir orman alanı içinde bulunmaktadır. Phaselis antik kentinin üç adet doğal limanı bulunuyor.

Phaselis Antik Kenti Nerede Phaselis Antik Kenti Hakkinda Bilgi Tarihi Efsanesi Giris Ucreti Ve Ziyaret Saatleri

Phaselis gerek plaj ve piknik alanları gerekse tarihi dokusuyla.

Phaselis antik kenti nerede. Phaselis faselis antik kenti phaselis plajı nerede ve nasıl gidilir. Phaselis antik kenti nerede. Antalya nın kemer ilçesine bağlı çamyuva mahallesinde bulunan phaselis antik kenti ne ulaşmak için.

45 km mesafede bulunan kemer ilçesine geldikten sonra muğla yolu üzerinden yaklaşık 11 km ilerleyip phaselis tabelasından sola dönerek antik kente ulaşabilirsiniz. Ilk kez 1811 de kaptan byford tarafından keşfedilmiştir. Antalya iline bağlı kemer ilçesine 15 km uzaklıkta çamyuva mahallesinde ve denize kıyısı olan nadir antik kentlerden birisidir.

Phaselis antik kenti ve plajı doğa ve tarih ile iç içe huzurlu bir yaz günü geçirmek için en ideal tatil yerlerinden birisidir phaselis faselis antik kenti. Phaselis antik kenti antalya kemer karayolunun 44. önce phaselis in konumu ve ulaşımı hakkında bilgiler verelim.

Phaselis antik kenti isa dan önce 13. Phaselis antik kenti antalya nın kemer ilçesine bağlı tekirova beldesinde yer almaktadır. Kilometresinden güneye doğru yaklaşık birkaç kilometre sonra kente ulaşılabiliyor.

Phaselis antik kenti adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz bu nedenle kemer konumundaki kullanıcılar dahil 865 milyondan fazla kullanıcı toplu taşıma için en iyi uygulama olarak moovit e güveniyor. Bunun yanı sıra orta ve güney limanı birbirine bağlayan sütunlu liman caddesi caddenin deniz tarafında küçük bir tepeye sırtını dayamış tiyatro roma hamamı agoraları tepedeki akropol su kemerleri ve hadrianus un kenti ziyareti esnasında onuruna yapılan hadrian. Antik kent bey dağları içerisinde bulunan olympos milli parkla iç içe olan bir yerdir.

Antalya kumluca kara yolu üstünde olympos tahtalı teleferik yol ayrımını geçtikten sonra yaklaşık 1 km sonra sol tarafta kalan eski bir likya antik kenti olan phaselis antik kenti ana yola yaklaşık 1 km mesafede. Phaselis faselis antik kenti nerede nasıl gidilir. Tekirova köyü yakınlarındaki phaselis antik kenti olimpos beydağları milli parkı nın sınırları içerisinde yer alıyor.

Phaselis antik kenti nerede. Phaselis antik kenti antalya beydağları sahil milli parkı içinde yer alıyor. Km nden sola dönen yol geniş ölçüde orman alanı içinde bulunur.

Phaselis Antik Kenti Tarihi Hakkinda Bilgi Giris Ucreti Nerede

Phaselis Antik Kenti Phaselis Koyu Phaselis Nerede Yolcu360

Phaselis Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Giris Ucreti Ziyaret Saatleri

Phaselis Antik Kenti Nerededir Son Dakika Haberleri

Phaselis Antik Kenti Phaselis Plaji Gezip Gordum

Phaselis Antik Kenti Phaselis Plaji Gezip Gordum

Phaselis Antik Kenti Nerededir 2 Haziran Ipucu Sorusu Haberler Milliyet

Antalya Nin Kemer Ilcesindeki Phaselis Sahili Yolcu360 Com Arac Kirala

Phaselis Antik Kenti Antalya Ilinde Nerede Giris Ucreti Tarihcesi Ve Ozellikleri Tatil Seyahat Haberleri

Leave a Reply