Colossae Antik Kenti

Büyük frigya içinde bulunan en önemli merkezlerdendir. Honaz cadmos dağının kuzeyinde yer almaktadır.

Colossae Antik Kenti

Km colossae antik kenti denizli honaz sektörü.

Colossae antik kenti. Antik çağdan günümüze kadar güneş şark yolu üzerindedir. Verblijf 10 nachten en ontvang er 1 gratis. Km sinde organize sanayi bölgesi nden honaz a giden karayolu colossae kentinin içinden geçmektedir.

Colossae antik kenti denizli honaz ilçesinde bulunmaktadır. Başlarında laodikeia ile birlikte yüncülük ve dokumacılıkta ileri düzeye gelmiş. Op zoek naar een voordelig maar chique hotel in colossae antik kenti.

Colossae antik kenti honaz cadmos dağının kuzeyinde aksu çayının kenarına kurulmuştur. Büyük frigya içinde bulunan önemli merkezlerdendir. Denizli ilinin 25 km.

Colossae antik kenti adresi. Pers egemenliğinde de en parlak çağlarını yaşamıştır. Denizli ankara karayolunun 16.

Zoek je een goedkoop comfort hotel in colossae antik kenti. Bekijk onze 10 beste opties met prijsgarantie. See 92 photos from 351 visitors to colossae antik kenti.

Colossae antik kenti denizli nin honaz ilçesinde bulunan colossae antik kenti il merkezine 25 kilometre uzaklıkta olup ilçe merkezine 2 kilometrelik bir mesafede yer alır. Doğusunda honaz ilçesinin 2 km kuzeyinde yer almaktadır. Verzamel 10 nachten en ontvang er 1 gratis.

Antik çağdan beri kullanılan güney şark yolu üzerindedir. Ksenephon a göre frigya nın 6 büyük kentinden biridir. Op zoek naar gezinsvriendelijke hotels van colossae antik kenti.

Verblijf 10 nachten en ontvang er 1 gratis. Denizli ankara karayolundan 16 kilometre sonra organize sanayi bölgesi nden honaz a giden yolun içinde bulunmaktadır colossae antik kenti döneminde önemli bir şehir olsa da. Denizli nin 25 km doğusunda pamukkale ye 30 km mesafede antik çağın önemli dini merkezlerinden biri olan colossae büyük frigya nın en büyük 6 şehrinden bir tanesi.

Colossae Antik Kenti Honaz Denizli Neredekal Com

Colossae Antik Kenti Kultur Portali

Colossae Antik Kenti Honaz Denizli

Honaz Colossae Antik Kenti Denizli Honaz Tarihi Yerler Sehiralem Com

Colossae Antik Kenti Kultur Portali

Colossae Antik Kenti Kultur Portali

Colossae Antik Kenti Kalintilari

Colossae Antik Kenti Kultur Portali

Colossae Antik Kenti

Leave a Reply