Catalca Antik Koy

Antik koy i stanbul antik köy i stanbul antik köy çatalca i stanbul antikkoy i stanbul antikköy i stanbul antikköy 1 i stanbul antikköy restaurant i stanbul antikköyde keyif i stanbul catalca antik koy i stanbul catalca antikkoy i stanbul. Ayrintilar serpme kahvalti muhteşem bir mekanda muhteşem bir serpme kahvaltı.

Catalca Antikkoy Istanbul Da Bahce

Doğanın tüm renklerinin buluştuğu olağan dışı bir mekan olan antikköy e sizi bekliyor.

Catalca antik koy. Istanbul un boğucu ve yorucu atmosferinden uzaklaşmak ve büyükçekmece gölü nün muhteşem manzarası eşliğinde piknik mangal ve çeşitli aktiviteler yapabileceğiniz antikköy için bir gününüzü ayırmanızı tavsiye ediyoruz. Açik büfe kahvalti birçok sıcak ve soğuk kahvaltılık yiyeceklerden dilediğiniz kadar alabileceğiniz zengin içerikli açık büfe kahvaltımız. Skip navigation sign in.

çatalca antikköy de mangal ve piknik yapabilir hayvanat bahçesini ziyaret edebilir hatta çocuklarınızı atlara veya midillilere bindirerek keyifli vakit geçirebilirsiniz. Antik köy antik köy çatalca yer iletişim ve harita bilgileri ile antik köy resimleri aşağıda yer almaktadır. Piknik ve et mangal çatalca da büyükçekmece gölü kenarında ve doktor çeşme mevkiinde yer alan tesislerimize hoşgeldiniz.

Antik köy uluslararası koordinatları. 41 140406 28 465958 telefon numarası. çatalca antikköy özellikle istanbulluların güzel havalarda tercih ettikleri hafta sonu uğrak mekânlarından biri.

Hafta sonu için nereye gitsem diye düşünüyorsanız bu yazımız tam size göre. Antik koy i stanbul antik köy i stanbul antik köy çatalca i stanbul antikkoy i stanbul antikköy i stanbul antikköy 1 i stanbul antikköy restaurant i stanbul antikköyde keyif i stanbul catalca antik koy i stanbul catalca antikkoy i stanbul. Kaliteli bol içerikli keyifli bir kahvaltı hizmeti.

Büyükçekmece gölünün manzarası eşliğinde şehrin gürültüsünden uzakta köy kokusunu alabileceğiniz bir mekan. Antikköy çatalca genel bilgiler. özellikle çocuklu aileler için her şey düşünülmüş.

20 yıl önce hizmete açılan çatalca antikköy şehir stresinden uzaklaşmak isteyenlere. Tesiste hayvanat bahçesi bulunmakta birçok hayvan çeşidini görebilirsiniz. Açık büfede kahvaltı hizmeti corona ile ilgili gerekli tedbirler alınarak verilmektedir.

This video is unavailable. Antik köy büyükçekmece çatalca yolu üzerinde. 90 212 789 6124.

çatalca antik köy selimpaşa istanbul turkey. Tavuskuşu tavuk horoz ördek kaz midilli koyun kuzu keçi gibi. The next video is starting stop.

Catalca Antikkoy Tesisleri Gezimanya

Antikkoy Istanbul Restoran Yorumlari Tripadvisor

Antikkoy Catalca Merkez Istanbul

Antikkoy Nerede Nasil Gidilir Ve Kahvalti Fiyatlari Catalca

Antikkoy Piknik Ve Et Mangal Catalca Da Buyukcekmece Golu Kenarinda Yer Alan Tesislerimize Hosgeldiniz

Antik Koy 2 Catalca

Matruska Nin Kalbi Huzur Mu Catalca Antik Koy

Antikkoy Nerede Nasil Gidilir Ve Kahvalti Fiyatlari Catalca

Catalca Antikkoy Tesisleri Gezimanya

Leave a Reply