Assos Antik Kenti Otel

Gerçekten assos bozulmamış doğal yapısıyla buz gibi deniziyle ve geçmişten günümüze kadar gelmiş yapısıyla hemen hemen her yaştan ziyaretçinin isteklerine cevap verebilecek nadir ören yerlerinden biridir. Mö 900 lerde kurulan bu kentin en gözalıcı yeri en tepesine yapılmış olan dorik yapılı athena tapınağı dır.

Assos Tarihi Balnet Net

Kediler balıklar hep etrafımızdaydı.

Assos antik kenti otel. Assos behramkale rehberi assos ile ilgili konaklama otel pansiyon butik otel camping restoran ulaşım plaj bilgileri içeren bir sitedir. Yüzyılda kurulan ünlü athena tapınağı kentin en değerli kalıntılarındandır. Assos hotel en uygun fiyatlar ve 12 taksit imkanları ile hemen şimdi rezervasyon yapın.

Assos antik kenti ndeki üç katlı otel inşaatı durduruldu by arkeofili on 13 mayıs 2017. Ucuz tatil otelleri ve şehir otelleri için odanı şimdi ayır ödemesini otelde yap. Assos antik şehri yüksek kayaların üzerine kurulmuştur ve çeşitli tarihi dönemlerden birçok tarihi eser kalmıştır.

Assos pavlus tarafından ziyaret edilmiştir ve kent bu nedenle hıristiyanlarca kutsal olarak kabul edilir. Assos un günümüze ulaşan kalıntılarından biri de liman olup bu küçük limanın mendireği ve rıhtımı halen kullanılmaktadır. çanakkale nin arkeolojik ve kentsel sit alanı assos ta bir şahıs tarafından yaptırılan üç katlı otel projeye aykırı uygulamalar yüzünden durduruldu.

Assos antik kent vlog assos otel de güzel bir kahvaltıyla güne başladık. şehrin bir diğer turistik özelliği de tapınaktan görülen muhteşem manzaralarıdır. Restore edilme sürecinde assos bölgesinin orijinal mimarisi bozulmamış ve özgünlüğü korunmuştur.

Assos iskele veya antik liman ve palamut depoları takriben 1950 ve 60 lı yılara kadar assos un denizden içeriye doğru takriben 50 km lik arka bölgesinin büyük bir bölümü özel mülkiyet palamut ormanları ile kaplı idi su anda assos iskele veya antik liman adı ile anıla yerde kurutulmuş palamut meyveleri palamut ve iğli nin diş ülkelere sevk edilmek üzere. Kenti kuşatan surlar antik çağdan günümüze kadar çok iyi korunmuş örneklerdendir. Assos antik kenti 3000 yıllık tarihiyle assos behramkale antik çağın izlerini taşıyan turistik merkezlerinden biridir.

Tahtakuşlar hasan boğuldu pınarbaşı mıhlı şelalesi zeus altarı antandros antik kenti sütüven şelalesi şahinderesi kanyonu hanlar ayvalık şeytan sofrası cunda adası assos antik kent geyikli.

Assos Kervansaray Otel 40 5 3 Updated 2020 Prices Hotel Reviews Turkey Tripadvisor

Assos Antik Liman Otelleri En Uygun Assos Antik Liman Otel Fiyatlari

Assos Antik Liman Otelleri En Uygun Assos Antik Liman Otel Fiyatlari

Assos Nazlihan Hotel Etstur Com

Assos Antik Liman Otelleri En Uygun Assos Antik Liman Otel Fiyatlari

Assos Antik Liman Otelleri En Uygun Assos Antik Liman Otel Fiyatlari

Assos Antik Liman Otelleri En Uygun Assos Antik Liman Otel Fiyatlari

Assos Otelleri Assos Dogayla Bas Basa Deniz Manzarali Balayi Otelleri Kucuk Ve Butik Oteller Sitesi

Assos Antik Liman Butik Otelleri Uygun Assos Antik Liman Butik Otel Fiyatlari

Leave a Reply