Antiphellos Antik Kenti Giriş ücreti

Giriş ücreti 10 tl dir. Bir müzekart edinerek efes harabelerinin yanısıra civardaki diğer müzeleri de gezebilirsiniz.

Antiphellos Antik Kenti Tiyatrosu Antiphellos Antik Kenti Tiyatrosu Kas Turkiye Tripadvisor

Pamukkale deki hierapolis antik kentinde yer alan roma döneminden bu yana kullanılan şifa dağıtan antik kleopatra havuzunun giriş ücreti 60 tl dir.

Antiphellos antik kenti giriş ücreti. Ziyaret gün ve saat kısıtlaması yoktur. Gezmek için her hangi bir ücret ödemenize gerek yok. Pamukkale kleopatra antik havuzunda müzekart geçerli değildir.

8 yaş altındaki çocuklar için giriş ücretsizdir. Telmessos antik kenti ziyaret saatleri. Antik kente yılda 2 kez müze kart ile ücretsiz giriş yapabilirsiniz.

Efes antik kenti giriş ücreti ne kadar. Efes antik kenti 2020 yılı giriş ücreti 100 tl dir. Ilk olarak anfi tiyatroyu gezmeye başlayabilirsiniz.

Yaz döneminde 08 30 19 00 kış döneminde 08 30 17 30 saatleri arasında istediğiniz gün. Efes antik kenti giriş ücreti 100 türk lirası dır. Her gün ziyaret edilebilir.

Magnesia antik kenti giriş ücreti antik kente ziyaretler ücretlidir. Phaselis faselis antik kenti giriş ücreti tarihi önemi ve birbirinden güzel plajları nedeniyle antalya gezilecek yerler listenize ekleyebileceğiniz phaselis i 15 nisan 2 ekim arasındaki dönemi kapsayan yaz döneminde 08 00 19 00 3 ekim den 14 nisan a kadar olan kış sezonunda 08 00 17 00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz. Efes antik kenti giriş ücreti 2020.

Telmessos antik kenti giriş ücreti. Pompei antik kenti nin bölümleri. Efes antik kenti sık sorulan sorular.

Cilt antalya il kültür ve turizm müdürlüğü 2012. Antiphellos antik kenti ziyaret saatleri. Telmessos antik kenti yaz sezonunda 09 00 19 00 kış sezonunda ise 08 00 17 00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

Kültür ve turizm bakanlığı na bağlı olan efes te müzekart geçerlidir. Antik kent içerisinde bulunan yamaç evler i görmek istiyorsanız girişinde bulunan gişeden ayrı bir bilet almanız gerekmektedir. Pamukkale antik havuz giriş ücreti.

Antiphellos dünden bugüne antalya ii. Kaş a inen virajlardan ayrılan patika ile de yürüyerek ulaşım sağlanması mümkündür. Ilçe merkezine ulaştıktan sonra antik kentte gitmek için ilçe merkezinden kalkan servislerle veya tekne turuyla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Antiphellos antik kenti tarihi. Pompei antik kenti giriş ücreti bu nedenle fazlasıyla ziyaretinizi haketmektedir. Antiphellos antik kentine giriş ücreti ne kadar.

0 6 yaş ücretsiz 6 12 yaş 13 tl olarak ücretlendirilmektedir. Kaş ın antiphellos kuzeydoğusunda deniz seviyesinden yaklaşık 950 metre yükseklikte fellen yayla mevkiinde yer alan phellos antik kenti kalıntılarına demre kaş karayolu üzerindeki ağullu yerleşiminden çukurbağ yönüne devam edilerek ulaşılır. Sonra yürüyerek geri kalan kalıntıları ziyaret edebilirsiniz.

Kazı çalışmaları tamamlanmadığı için birçok bölüm ve alan ziyarete kapalıdır. 9 ana bölüme ayrılan pompei antik kenti birkaç saatte veya bir günde ziyaretle bitireceğiniz bir yer değildir.

Antiphellos Kultur Portali

Antiphellos Antik Kenti Rota Senin

Antiphellos Antik Kenti Nasil Gidilir Gezen1cift

Antiphellos Antik Kenti Kas Gezilecek Yerler Nafidurmus

Antalya Antiphellos Antik Kent Giris Ucreti Ziyaret Saatleri Yol Haritasi Tatil Gunleri Gezilecek Yerler

Antiphellos Antik Kenti Antalya Kas Gezen1cift Farki Ile

Kas Antiphellos Antik Kenti

Antiphellos Kultur Portali

Kas Antiphellos Antik Kenti

Leave a Reply