Antik Para Ve Değerleri

This video is unavailable. Antik para değerleri ve gizli kalmış tarih.

Athena Baykuslu Tarihi Paralar Ve Muzayede Degerleri Attica Athens Ancient Owl Coins And Prices Youtube

Antik para değerleri ve gizli kalmış tarih.

Antik para ve değerleri. Bu baykuşlu antik para 467 ile 465 yollarına ait 41 gram ağırlığında değerli bir yunan sikkesidir sikkenin yüzünde kask miğfer ve küpe takan athena bulunmaktadır paranın arka yüzünde ise bir baykuş ve zeytin dalı bulunur çok prestijli az bulunan yunan sikkelerinden biridir sikke üzerinde küçük bir parça kopmuş ve sikke çok az. Antik para değerleri fiyatlari dönemleri ve her türlü koşulda destek sağlayan bir sayfa. Roma sikkelerinin açıklamaları ve fiyatları antik romanın en güzel sikkeleri.

Antik sikkeler antik paralar. Değerli antik para kataloğu. Skip navigation sign in.

Antik para ve değerleri. Antik sikkeler ve değerleri. Antik para değerleri fiyatlari dönemleri ve her türlü koşulda destek sağlayan bir sayfa.

Tarihi eser paralar ve değerleri ile ilgili araştırma yapıyorsanız net bir fiyat bulamayacağınızdan yukarıda bahsettim elinizdeki para altın veya gümüş değilse değeri 10 bin tl yi geçmez hatta ortalama 100 tl ile 5000 tl arasında değişiklik gösterir diyebilirim tüm bu eski para fiyat listesini yurt dışı siteler üzerinden alıyorum. Ar tetradrahma 17 2 gr. Tarihi eser paralar ve fiyatları basıldığı döneme maden cinsine kondisyonuna ve ait olduğu ülkeye göre değişiklik göstermektedir o dönemde ki uygarlıklar ise ekonomik durumlarına göre bastıkları paranın madeni cinsini belirlemektedirler tabi bulundukları coğrafyanın konumu da önemlidir.

Antik döneme ait roma bizans yunan ve diğer medeniyetlere ait farklı türden toprak altı paraların değer tespitleri ve satışı konusunda bilgi almak istiyorsanız ancak kataloglardan satın alacak kişiler ile kendiniz iletişim kurmanız ve fiyatlarını tespit etmeniz gerekir. Antik para ve değerleri.

Bu Paralar Ne Kadar Eder Fotolu

Yunan Sikkeleri Ortalama Fiyatlari 3 Antik Sikkeler Antik Paralar Antik Yunan Antik Tarih Antika

Bizans Bakir Paralari Fiyatlari Antik Sikkeler Antik Paralar Madeni Para Bakir Antik Yunan

Antik Yunan Sikkeleri Ortalama Fiyatlari Antik Sikkeler Antik Paralar

70 Antik Bizans Para I S 1028 1034 Antik Para Ve Degerleri Facebook

Lidya Sikkeleri Ortalama Fiyatlari Antik Sikkeler Antik Paralar Madeni Para Antik Yunan Antika Altin

Antik Para Ve Degerleri Home Facebook

Degerli Antik Paralar Katalogu

Eski Para Degerlerini Hesaplama Eski Param

Leave a Reply