Antik Otel Ankara

90 312 309 3781 email. We houden je bovendien als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen en kortingen als je je registreert voor onze nieuwsbrief.

Antik Hotel Ankara Etstur Com

This 3 star hotel offers a 24 hour front desk room service and free wifi.

Antik otel ankara. Genclik park is reachable on foot in 15 minutes. Antik otel antik otel is located next door to ankara citadel and features 24 hour front desk assistance and room services for guests convenience. Discover genuine guest reviews for ankara antik otel in ulus neighborhood along with the latest prices and availability.

Tbmm türkiye büyük millet meclisi ligt op 4 2 km van de accommodatie en het anitkabir ataturk museum bevindt zich op 4 4 km afstand. Onze gasten beoordeelden ankara antik otel als goed. At the hotel the rooms have a wardrobe.

Tripadvisor ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Our guests praise the breakfast and the helpful staff in our reviews. Ankara altındağ ulus otelleri arasında yer alan antik hotel ankara kredi kartına 9 taksit imkanı ile muhteşem bir tatil için seni bekliyor.

31 ulus ankara tel. 2019 2020 atlantik otel ankara. Situated within 1 6 km of ankara castle and 4 1 km of anitkabir antik otel features rooms with air conditioning and a private bathroom in ankara.

De dichtstbijzijnde luchthaven is ankara esenboga op 27 km van het antik otel. Kamu kurumlarına hastanelere ankara kalesi ne yakın konumdaki tesis hem iş amaçlı hem de turistik seyahatlere hitap ediyor. Tarafsız yorumları okuyun gerçek gezgin fotoğraflarına bakın.

Enjoy free wifi free parking and 24 hour room service. 90 312 309 4356 fax. Het antik otel biedt een strijkservice en zakelijke faciliteiten zoals een fax en kopieerapparaat.

Antik otel provides an ironing. Neem een kijkje door onze afbeeldingen lees de gastenbeoordelingen en boek nu met onze prijsgarantie. Private parking can be arranged at an extra charge.

Oteli hemen incele sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın. Antik hotel ankara otelinde mi konaklamak istiyorsun.

Ankara nın merkezi noktalarından altındağ da bulunan antik otel süit ve standart odaları ile hizmet veriyor. Popular attractions kizilay square and anitkabir are located nearby. Book the ankara antik otel stay at this business friendly hotel in ankara.

Antik Otel 16 2 2 Updated 2020 Prices Hotel Reviews Ankara Turkey Tripadvisor

Kat Koridor Picture Of Antik Otel Ankara Tripadvisor

Antik Otel 16 2 2 Updated 2020 Prices Hotel Reviews Ankara Turkey Tripadvisor

Antik Otel 16 2 2 Updated 2020 Prices Hotel Reviews Ankara Turkey Tripadvisor

Book Ankara Antik Otel In Ankara Hotels Com

Antik Otel Ankara Updated 2020 Prices

Antik Otel Ankara Updated 2020 Prices

Ankara Antik Otel Cankaya Price Address Reviews

Antik Hotel Ankara Etstur Com

Leave a Reply