Antik Konak Apartmanı Kiralık

Izmir in ve izmirliliğin keyfini en iyi şekilde çıkarabileceğiniz mahallelerden biri de alsancak mahallesi dir. Sahi yaz 4350 ye telefonundan ücretsiz sms at.

Maison D Orient Real Estate Consultancy Istanbul

Beğen paylaşhuzur içinde1 1 ve 2 1 kişilik odalarda depreme karşı günümüzün son teknolojileri ile yapılmış binamızda internet klima ve 24 saat güvenlik kamerası ile takip edilen dairelerimizde siz huzur içinde yaşayın biz ihtiyaçlarınızı karşılayalım.

Antik konak apartmanı kiralık. Sahibinden mobil uygulamasının milyonlarca kullanıcısına sen de katıl. Konak günlük kiralık konut ilanları ve ev fiyatları hürriyet emlak ta. Kayıtlı arama favori mesaj account circle hesabım.

Antik konak istanbul turkey. Apartment condo building. Apartman dairesi konak için en iyi teklifleri bulun.

Antik çağdan günümüze taşınmış eserlerin bulunması da ilçenin tarihi dokusunu şekillendirmiş ve konak ta bulunan kiralık daireleri avantajlı hale getirmiştir. Araç parki bakimindan en uygun yerde saki n ve saygin ai leleri n oturduğu bi r apartman dai resi. Konak sahibinden kiralık daire ilanları ve kiralık ev fiyatları burada.

Sultanahmet te olan otelimiz lokasyon olarak küçük ayasofya camii nin tam karşısındadır. Giriş yap profilim ilan ver ilanlarım favorilerim kayıtlı aramalarım. Sadikbey tramvay durağinda haki.

Konak bölgesinde 193 adet emlak 1 200 tl den başlayan fiyatlarla. 2 likes 66 were here. Binamız yaklaşık 150 yıllık geçmişi olan ve bizim tarafımızdan kısa süre öne restore edilmiş olan eski bir konaktır.

1 1 2 1 3 1 konut ve merkezi evler için tıklayın. Izmir in merkez ilçesi olan eşsiz kordon a tarihi saat kulesi ne ve yıl boyu yüzlerce etkinliğin yer aldığı tarihi havagazı fabrikası na ev sahipliği yapan konak ilçesi antik çağ hazinelerine de sahip olan 113 mahalleye sahiptir. Homeros un lir çaldığı meles çayı büyük iskender in kadife kale si ve roma agorası antik dönemi yansıtan ve birçok sanatsal yapıyı barındıran ilçe olması kiralık ev seçeneklerini.

Izmi r i li konak i lçesi göztepe mah.

Zcb 80pscfgikm

Hatay Antakya Kiralik Daire Ilanlari Ve Kiralik Ev Fiyatlari

Sisli Nisantasi Satilik Daire Fiyatlari Ilanlari Hurriyet Emlak

Duzce Bir Emlak Satilik Kiralik Emlak Ve Gayrimenkul Ofisi

Izmir Buca Menderes Mahallesi Kiralik Daire Ilanlari Ve Fiyatlari

Engin Konak Apartmani Kiralik Daire Emlak Dergisi

Izmir Konak Mimar Sinan Mahallesi Kiralik Daire Ilanlari Ve Satilik Ev Fiyatlari

1aal8azcjvdq3m

Ijlwmjtrmznu0m

Leave a Reply