Antik Eskitme Sıvısı Ile Eskitme Yapımı

önceden bir bezle güzelce sildiğiniz mobilyanızı belli yerlerden boyamaya başlayın. Antik eskitme sıvısı boyama fırçası ve biraz su ile kolaylıkla uygulayabileceğiniz bir yöntemdir.

Ahsap Eskitme Nasil Yapilir Yemek Odasi

Mobilyayı pamuklu bir.

Antik eskitme sıvısı ile eskitme yapımı. Yukarıdaki işlemlerin aynısı adım adım yapın. Bu ürün step collection tarafından türkiye de üretilmiştir. Antik eskitme yöntemi ile ahşap eskitme.

çünkü böylece eskitme tekniği ile çok daha güzel bir görüntüye ulaşabiliriz. Bu objeyi seçerken daha girintili çıkıntılı bir obje seçmek daha doğru olacaktır. Bu eskitmeleri istediğiniz renklerde yapabilirsiniz.

10 şub 2018 pinterest te sema adlı kullanıcının ahşap eskitme teknikleri panosunu inceleyin. Antik eskitme yapmak için antik eskitme sıvısı su ve sentetik bir fırçaya ihtiyacınız olacak. Mobilya pamuklu bir bezle iyice silinir.

Bu kez uzun zaman önce yapmaya niyetlenip en başında bırakmak zorunda kaldığım bir çalışmam ile buradayım. Ahşap eskitme mobilya son dönemin yükselen trendleri arasında. Kızıl bordo ve isli siyah gibi çok güzel renkleri var.

Tabiki bir de boyamak istediğiniz obje. Kullanmadığınız mobilyaları eskitme yöntemiyle şık bir görünüme kavuşturabilir vintage modasını evinize taşıyabilirsiniz. ürün el yapımı olduğu için her ürün biribirinden farklıdır.

Banuca sanat pano üzerine pas görünümlü polyester obje yapımı duration. Antik eskitme uygulayacağınız mobilyayı iyice temizleyin. Eskitme jeli ile polyester boyama duration.

Cadence eskitme kremi nasıl kullanılır. Tüm mobilyayı boyadıktan sora kurumaya bırakmalısınız. çalışmamı tamamlayıp resimlerle birlikte nasıl yapıldığını anlatmaya çalıştım.

Bir antik eskitme sıvısı biraz su ve fırça. Tiny mini design 30 ocak 2015. Bir kabın içerisinde antik eskitme boyası ve bir avuç suyu karıştırın.

Plastik bir kapta çok az miktarda suyla antik eskitme sıvısını karıştırın. Orta kalınlıkta bir boyama fırçası. Bu sefer eskitme pudrası yerine eskitme kremi kullanın.

Fırça yardımıyla mobilyayı boyayın. Ahşap obje antik eskitme. Mum eskitme ve yağlı boya ile pano yapımı.

Antik eskitme dekoratif seramik vazo. Plastik bir kapta antik eskitme sıvısı ile çok az miktarda 5 6 damla suyu karıştırın. Orta kalınlıkta bir boyama fırçası.

Ahşap yakma eskitme ahşap antika dolap hakkında daha fazla fikir görün. Ahşap boyamada antik eskitme. Banuca sanat 21 522 views.

Ahşap eskitme boya nasıl yapılır.

Ahsap Mobilya Eskitme Nasil Yapilir Teknikleri Nelerdir Eskitme Pudrasi Nasil Kullanilir

Ahsap Eskitme Nasil Yapilir Yemek Odasi

Ahsap Eskitme Nasil Yapilir Yemek Odasi

Ahsap Eskitme Nasil Yapilir Yemek Odasi

Eskitme Mobilya Nasil Yapilir

Ahsap Eskitme Nasil Yapilir Yemek Odasi

Eskitme Boya Nasil Yapilir Ahsap Boyama Ve Eskitme Teknigi

Ahsap Eskitme Nasil Yapilir Yemek Odasi

Eskitme Boya Nasil Yapilir Ahsap Boyama Ve Eskitme Teknigi

Leave a Reply