Antik Cam Eserler

şişecam topluluğu nun kültürel değerlerin korunması amacıyla topladığı tarihi cam eserlerden oluşan koleksiyonun daha geniş kitlelerin erişimine sunulması ve kurumsal mirasımızın bir parçası olarak tanıtımının yapılması hedefiyle hazırlanan cam eserler koleksiyonu web sitesinde m ö 6 yy. şişecam cam eserler koleksiyonu nu dijital ortama taşıd.

300 En Iyi Antik Cam Goruntusu 2020 Antik Cam Antika Antika Parfum Siseleri

Cam eserler altın ve gümüş gibi soy.

Antik cam eserler. Sanatseverler koleksiyonda yer alan 281 eseri antik yunan roma bizans ve osmanlı başlıkları altında ve bazı eserleri üç boyutlu olacak şekilde izleyebilecek ve her birini dönem. Antik cam eserlerin tarihi üzerine yapılmış bu kısa araştırma boyunca baskın olan tema sanatkarları himaye eden varlıklı kimselerin oynadığı roldür. 02 ara 2014 pinterest te kursat cingoz adlı kullanıcının eserler panosunu inceleyin.

A general survey of glass finds from arykanda. 132 sonuçtan 1 16 arası gösteriliyor. Antika arkeoloji antik takı hakkında daha fazla fikir görün.

Ana sayfa antik cam eserler. Cam eserler altın ve gümüş gibi soy metaller veya lapis lazuli topaz onix ametist ve turkuvaz gibi kıymetli taşlarla eşdeğer bir malzeme olarak düşünülürdü. Antik yunan dönemi cam işçiliğinin keşfi yaklaşık olarak m ö 2350 yıllarında gerçekleşmiştir.

Parion antik troasın parlayan kenti ix cam eserler. Bunların antik cam üreticileri tarafından planlanarak tam set halinde üretilmiş ilk yemek takımları olduğu iddia edilmektedir. Cam çoğu kez kralların himayesinde ve krala bağlı olarak faaliyet gösteren atölyelerde veya zengin müşterilerin gereksinimlerini karşılamak amacıyla üretilmiştir.

Tüm bu eserler kanosa grubu olarak bilinen ve mö 3. ülkemizde cam sanayiinin öncüsü türkiye şişe ve cam fabrikaları a ş. Yüzyılın ikinci yarısına tarihlendirebilecek cam sofra takımları ile temsil edilmektedir.

Antik Cam Eserler Antikhermes

Sisecam Cam Eserleri Anasayfa

Turkiye Nin Ilk Ozel Cam Eserler Muzesi Ntv

Cam In Antik Karakteri Arkeopolis

Cam In Antik Karakteri Arkeopolis

Roma Donemi Cam Eserler Mezar Arkeoloji Dunyasi Facebook

Sisecam Cam Eserleri Anasayfa

Antik Cam Eserler Antikhermes

Antik Cam Tarihi Camci 7 24

Leave a Reply