Antik Beyazıt Hotel Hatay Iletişim

Antik beyazıt otel iletişim bilgileri booking adres bilgileri web site ve mail adresi resimleri haritası yol tarifi nasıl gidilir erken rezervasyon fiyatları bilgilendirme amaçlı olup değişiklik arz edebilir. See recent guest reviews.

Antik Beyazit Hotel

Antik beyazit hotel hatay antakya türkiye.

Antik beyazıt hotel hatay iletişim. Otel iç ve dış mimari olarak antik ve tarihi çizgilerle dekore edilmiş ve bu çizgiler günümüze kadar korunmuştur. Adres ve telefon bilgileri. Antik beyazıt hotel haritası telefonu ve uydu görüntüsü.

90 326 216 29 00 pbx. Otel antik beyazıt hotel hatay antakya 0326 21. 90 326 214 30 89.

Antik beyazıt hotel 1903 yılında konak olarak inşa edilmiş bir binanın restore edilerek turizme kazandırılması ile hizmete başlayan antik beyazıt hotel hatay ın ilk tarihi otelidir. Antik beyazıt hotel mekan yorumları iletişim bilgileri ve nasıl gidileceği hakkında bilgi alabilirsiniz. 3 katlı konak 27 odasıyla 60 yatak kapasitesine sahiptir.

4 31070 antakya hatay türkiye. Fotoğrafları adresi telefon numarası çalışma saatleri. Antik beyazıt hotel kışla saray mah hükümet cad no 4 antakya hatay türkiye.

Adres bilgileri web site ve mail adresi resimleri haritası yol tarifi nasıl gidilir erken rezervasyon fiyatları bilgilendirme amaçlı olup değişiklik arz edebilir. Book the best price today and relax with our price guardian service. Antik beyazit hotel iletişim bilgileri 0326 216 29 yorumları nasıl küçükdalyan belediyesi hatay merkez kışla saray mh.

Bu özellikleriyle antik beyazıt oteli hatay ın ilk ve tek tarihi oteli olarak antakya ya gelen yerli ve yabancı turistlere antakya tarihini yaşatmayı amaçlamaktadır. Hükümet caddesi adresi nerede konumu çalışma saatleri nasıl giderim yol tarifi.

Antik Beyazit Otel Telefon Numaralari Ve Iletisim Bilgileri

Antik Beyazit Otel Antakya Turkiye Otel Yorumlari Ve Fiyat Karsilastirmasi Tripadvisor

Otel Antik Beyazit Antakya Trivago Com Tr

Antik Beyazit Otel Telefon Numaralari Ve Iletisim Bilgileri

Antik Beyazit Otel Telefon Numaralari Ve Iletisim Bilgileri Oteliletisim Com

Antik Beyazit Hotel Home Facebook

Antik Beyazit Hotel Hatay Antakya Otelleri Hatay Dostur

Antik Beyazit Otel Etstur Com

Antik Beyazit Hotel Antakya Hatay Neredekal Com

Leave a Reply