Antalya Merkez Antik Otel

Antik garden hotel türkiye antalya alanya merkez mevkii. Antik hotel konum.

Antik Garden Antik Hotel Incekum Turkiye Otel Yorumlari Ve Fiyat Karsilastirmasi Tripadvisor

Otelin toplam 41 odası bulunmaktadır.

Antalya merkez antik otel. Deniz ile otel arasında yol geçmekte olup denize özel tünel ile bağlantı vardır. Antik otel otelinde mi konaklamak istiyorsun. Tarihi doğası kumsalları güneşi denizi ve antik kalıntılarıyla tarihi yaşamanız için sizi beklemektedir.

En popüler antalya merkez otelleri. Modern mekanları ile türkiye nin en önemli turizm merkezi olan antalya aspendos opera ve bale festivali. Antalya merkez kaleiçi otelleri seçeneklerinden birinde kalmaya karar verdiyseniz ve ulaşım konusunda endişelere sahipseniz hiç dert etmeyin antalya merkez seyahat için birçok farklı seçenek sunuyor.

Havaalanından antalya merkeze tramvay ve otobüslerle ulaşabilirsiniz. 3 000 m alan üzerine kurulu olan otel denize 30 metre mesafede olup 150 metre uzunluğunda plajı bulunmaktadır. Antalya otelleri merkez bölgesinde beş yıldızlı konaklama kalitesi seçeneği sunan tesislerin yanı sıra pek çok butik otel ve pansiyon seçeneğine sahip olması ile farklı gelir düzeyinden konukların tümüne uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır.

Incekum mevkiindeki otel şehir merkezine 500 metre havaalanına ise 100 km. Antalya rehberi antalya otelleri antalya şehir rehberi antalya guide antalya otel hotel otelleri pansiyon tatil. Antalya merkez otel çeşitleri antalya yazının başında da belirttiğimiz gibi her ihtiyaca ve bütçeye hitap eden oldukça geniş bir yelpazeye yayılan çok sayıda otele ev sahipliği yapıyor.

78 odalı otelde 2 adet. Oteli hemen incele sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap. Otogardan şehir merkezine ulaşım da yine tramvay yoluyla mümkün.

Otel odaları temiz ve ferahtır. Otel 120 yatak kapasiteli 33 standart oda ve 8 aile odasından oluşmaktadır. Antalya merkez otelleri de bunun bir istisnası değil.

Antik butik otel antalya side merkez de bulunmaktadır. Fotoğrafları adresi telefon numarası çalışma saatleri fotoğrafları ve müşteri. Uzunluğundaki antalya kıyıları boyunca antik kentler antik.

Antalya incekum otelleri arasında yer alan antik otel kredi kartına 9 taksit imkanı ile muhteşem bir tatil için seni bekliyor.

Antik Otel Etstur Com

Antik Otel Etstur Com

Antik Otel Etstur Com

Antik Otel Etstur Com

Sinop Antik Hotel Ozellikleri Ve Fiyatlari Tatilbudur

Antik Otel Etstur Com

Antik Otel Etstur Com

Antik Otel Etstur Com

Antik Otel Etstur Com

Leave a Reply