Alabanda Antik Kenti Yol Tarifi

Alabanda antik kenti ne giden yol ise asfalttan yapılmıştır ve ulaşım çok rahat bir şekilde sağlanmaktadır. Ayrıca türkiye de görmeniz gereken 10 antik kent adlı yazımızı okuyarak ülkemizin en önemli antik kentleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Alabanda Antik Kenti Nasil Gidilir Ziyaret Saatleri Giris Ucreti Gezilecek Yerler

Anadolu nun güneybatısında yaşamış kendine özgü yazıları bugün bile çözülememiş mağrur ve gizemli karyalılar için oldukça önemli kült bir merkez olan labranda antik kenti mö 6.

Alabanda antik kenti yol tarifi. Milas beçin antik kenti duration. Coffee jazz music cafe bossa nova music chill out music cafe music bgm channel 8 031 watching. Aydın ın çine ilçesine bağlı doğanyurt mahallesinde bulunan alabanda antik kenti ne ulaşmak için.

Ancak kışın kapanış saatleri akşam 17 00 lere kadar düşüyor bunu da hatırlatalım. Aydın muğla d550 karayolu üzerinde bulunan çine merkeze geldikten sonra 12 km batısında bulunan doğanbey mahallesine gelerek tabelalardan antik kente ulaşabilirsiniz. Hamam yapı arazi üzerine yayılmış tonoz sütun ve duvar kalıntılarının yanı sıra kemerli bir yapı olduğu açık olan yapı topluluğunun hamam gymnasium kompleksi olduğu düşünülmektedir.

Alabanda antik kenti nin güneyi bölgesinde bulunur. Labranda antik kenti muğla nın milas ilçesinin 15 km kuzeyinde bölgenin eski yerleşim alanlarından biri. Alanya ayder yaylasi arası yol güzergahı tarifi diğer aspendos antik kenti yol tarifleri rota yol planlama hizmeti ile yolculuk yapmayı plandığınız iki il ilçe semt köy yada yer arası karayolları vasıtasıyla gideceğiniz yol güzergahnını haritada görebilir ve olası varış süresi ile toplam yol mesafesini hesaplayabilirsiniz.

Alabanda antik kenti nerede nasıl gidilir. 72 114 m ölçülerine sahip olan alabanda antik kenti agorasında ilk kazıları halil ethem bey yapmıştır. Discover milas 974 views.

Labranda antik kenti ne girişler tamamen ücretsizdir haftanın her 7 günü ziyarete açık olan bu antik kente gün içerisinde 08 00 19 00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz. Ilimiz merkez dulkadiroğlu ilçesi karamaraş mevkiinde yer alan 2007 yılı ağustos ayında yapılan kaçak kazı ihbarı neticesinde başlatılan çalışmalarla ortaya çıkarılan germanicia antik kenti taban mozaikleri ile ilgili ç.

Tapinaklar Diyari Alabanda Antik Kenti Tatil Dukkani Blog

Alabanda Antik Kenti

Alabanda Antik Kenti Aydin Alabanda Antik Kenti Yorumlari Tripadvisor

Alabanda Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Alabanda Antik Kenti Aydin

Alabanda Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Alabanda Antik Kenti Aydin

Bir Karia Kenti Alabanda Antik Kenti Aydin Turkiye Tripadvisor

Tapinaklar Diyari Alabanda Antik Kenti Tatil Dukkani Blog

Tapinaklar Diyari Alabanda Antik Kenti Tatil Dukkani Blog

Alabanda Antik Kenti Kultur Portali

Leave a Reply