Afrodisas Antik Kentş

Public hosted by durmuş ali işıklar and hedef dağcilik nazar değmesin. Bizi diğer sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Afrodisias Aphrodisias Antik Kenti Nerede Tarihcesi Ve Kalintilari

Karacasu afrodisas antik kent ve arapaştı kanyonu.

Afrodisas antik kentş. Afrodisias antik kenti nerede tarihi ve giriş ücretleri. Afrodisias antik tiyatrosu afrodit ve kent halkına armağan olarak birinci yüzyılda inşa edilmiş. Yüzyılda küçük bir köy görünümünde iken mö 2.

Bin yıl ortalarına kadar uzanan aphrodisias mö 6. özellikle roma dönemine ait kalıntıların hala sağlam bir şekilde durması ve dev mermer sütunların ihtişamından hiçbir şey kaybetmemiş olması bu. Allianz motto müzik 68 886 views.

çok fazla kişinin bilmediği bu kenti kendimizce çekelim tanıtalım dedik. Aydın ili karacasu ilçesi geyre mahallesi sınırları içinde yer alan aphrodisias antik kenti menderes meander irmağı nın bir kolu olan dandalaz morsynus çayı nın oluşturduğu bereketli vadide denizden yaklaşık 600 metre yükseklikte bir plato üzerinde yer almaktadır. Afrodisias antik kenti aydının karacasu ilçesine bağlı geyre mahallesinde bulunuyor.

Arkadaşlar bu sefer ki gezi miz de afrodisias antik kenti ni gezdik çok keyifli bir gezi oldu fakat güneş tam üstümüzde olduğu vakitte gezdik bu yüzden aşır. More than a year ago. Sunday may 20 2018 at 6 30 am 10 00 pm utc 03.

Ara güler in şans eseri keşfettiği antik kent afrodisias coşkun aral anlatıyor duration. Share this event with your friends. Afrodisias antik kenti aydın yerleşim tarihi mö 5.

Sebebi ise ev sahipliği yaptığı birçok medeniyete ait izler taşımasıdır. 18 went 5 interested. Afrodisias antik kent kalıntıları.

Roma imparatoru handrian ın kenti ziyarete gelmesinin anısına kent meclisi tarafından yaptırılan bu hamam iki büyük banyo alanından. Antik kent gezisi gerçekleştirmek isteyen tarih severlerin görmek isteyeceği alanların başında gelmektedir. Tanrıçası aphrodite den alan aphrodisias özellikle roma çağında aphrodithe tapınımı ile ünlenmiş antik kent olup günümüzde de çok iyi korunmuş anıt yapıları ile türkiye nin en önemli arkeolojik yerlerinden biridir.

Afrodisias Antik Kenti Kilsan Blog

Afrodisias Antik Kenti Sanal Alemde Seyahat Haberleri

Aydin Daki Afrodisias Antik Kenti Ne 1 Milyona Yakin Ziyaretci Bekleniyor

Ara Guler 1958 De Kesfetmisti Aydin Daki Afrodisias Antik Kenti Unesco Dunya Mirasi Listesi Ne Girdi Onedio Com

Afrodisias Antik Kenti Sanal Alemde Aydin Haberleri

Afrodisias Antik Kenti Ulkemizdeki Tarihi Bir Zenginlik Youtube

Aphrodisias Antik Kenti Nerede Aphrodisias Antik Kenti Hakkinda Bilgi Tarihi Efsanesi Giris Ucreti Ve Ziyaret Saatleri

Aydin Daki Afrodisias Antik Kenti Hakkinda 10 Bilgi

Afrodisias Antik Kenti Ara Guler In Kesfettigi Kent Yorum Guncel

Leave a Reply