Xanthos Antik Kenti Giriş ücreti

Letoon antik kenti hikayesi. Kınık köyünün içinde yer alan ören yeri her gün ziyaretçilere açık ve giriş ücreti 12 tl.

Xanthos Antik Kenti I Tarihi Hikayesi Giris Ucreti Nerede Ziyaret Saatleri

Ayrıca müzekart sahiplerine ise ücretsiz olarak giriş fırsatı sunmaktadır.

Xanthos antik kenti giriş ücreti. Harita enlem boylam 36 356514 29 318721. Kinik köyü sınırlarında yer alan xanthos antik kenti ile antalya kaş arası 53km 1sa 5dk fethiye. Küçük canlı şirin bir merkez.

Xanthos antik kent giriş ücreti ne kadar. Bu küçük ücret karşılığında bu tarihe kente adım atabilir ve dilediğiniz süre boyunca gezebilirsiniz. Sevgili seyyahlar bu yazımızda sizlere xanthos antik kenti nerede nasıl gidilir giriş ücreti ziyaret saati.

Levhalar yönlendirmede yeterli olmadığı için sıkıntı yaşayabilirsiniz. Giriş ücreti 12 tldir. Ancak müzekart ile giriş yapılabilir yaz mevsiminde ziyaret saatleri 08 30 18 30 arasındadır 15 nisan 2 ekim arası kış mevsim ziyaret saatleri ise 08 30 17 00 saatleri arasıdır 3 ekim 14 nisan.

Antik kent içerisinde bulunan yamaç evler i görmek istiyorsanız girişinde bulunan gişeden ayrı bir bilet almanız gerekmektedir. Letoon antik kenti giriş ücreti. Xanthos antik kenti giriş ücreti antik kente ziyaretler ücretlidir.

Içerisinde bir sürü görülmeye değer yer barındıran bu kente giriş ücreti sadece 10 tl dir. Xanthos antik kenti ne giriş ücreti 14 tldir. Fakat siz girişte müzekart alırsanız daha avantajlı olur.

Kaş ın üzerine kurulu olduğu antik kentten günümüze kalanlar. Efes antik kenti 2020 yılı giriş ücreti 100 tl dir. Müzekart fiyatı öğrenci için 30 tl yetişkin için 60 tldir.

Efes antik kenti sık sorulan sorular. Zeus kios ile phoibe nin güzel saçlı kızı leto ya gönlünü kaptırır. Xanthos u ziyaret etmek isterseniz giriş ücreti 14 tl dir.

Xanthos antik kenti ziyaret saatleri ve giriş ücreti. Kimi yerlerde çalışmalar sürüyor. Xanthos antik kenti giriş ücreti.

Antalya dan fethiye ye doğru giderken kaş karayolu üzerinde yaklaşık fethiye ye 46 km. Efes antik kenti giriş ücreti ne kadar. Giriş ücreti 14 tl dir.

Xanthos antik kenti ne giriş ücreti 10tl ve müzekart geçiyor. Xanthos antik kenti hakkında. Fakat her kısmı ziyarete açık değil.

Xanthos fotoğrafları için lütfen tıklayınız. 2020 yılı itibari ile giriş ücreti 14 tl dir. Hakkında bilgiler vermeye çalışacağız.

1 nisan 1 ekim döneminde 08 30 19 00 02 ekim 31 mart döneminde 08 30 17 30 saatleri arasında. Uzaklıktaki kınık beldesinde sınırları içerisinde bulunmaktadır. Antik kent geniş bir alanda yer alıyor.

Xanthos antik kenti nerede ve nasıl gidilir. Müzekart ile bir yıl içinden türkiye deki müzeleri ve antik kentleri ziyaret edebilirsiniz. Yaz sezonunda 08 30 18 30 kış sezonunda 08 30 17 00 saatleri arasında haftanın hergünü ziyaret edilebiliyor.

Antik kente yılda 2 kez müze kart ile ücretsiz giriş yapabilirsiniz. Letoon xanthos antik kenti ile birlikte unesco dünya mirası listesinde yer almaktadır.

Xanthos Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Giris Ucreti Ziyaret Saati

Xanthos Antik Kenti Nerede Xanthos Antik Kenti Hakkinda Bilgi Tarihi Efsanesi Giris Ucreti Ve Ziyaret Saatleri 2020

Letoon Antik Kenti Nerede Letoon Antik Kenti Hakkinda Bilgi Tarihi Efsanesi Giris Ucreti Ve Ziyaret Saatleri 2020

Xanthos Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Giris Ucreti Ziyaret Saati

Xanthos Antik Kenti Antalya Ilinde Nerede Giris Ucreti Tarihcesi Ve Ozellikleri Tatil Seyahat Haberleri

Xanthos Antik Kenti Antalya Gezi Rehberi

Xanthos Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Giris Ucreti Ziyaret Saati

Xanthos Antik Kenti Rota Senin

Xanthos Antik Kenti I Tarihi Hikayesi Giris Ucreti Nerede Ziyaret Saatleri

Leave a Reply