Truva Antik Kenti Ziyaret Saatleri

Antik kent haftanın her günü ziyarete açık. Sabah saat 08 00 de kapılarını aralayan antik kent için yaz aylarında kapı kapanış 19 30 da kış aylarında ise 17 00.

Truva Antik Kenti Nerede Giris Ucreti Ve Ziyaret Saatleri Canakkale Gezilmesi Gereken Yerler

Troya antik kenti giriş ücreti ve ziyaret bilgileri adres.

Truva antik kenti ziyaret saatleri. çanakkale merkeze ise uzaklığı 30 km dir. Müze kartı olmayan kişiler için giriş ücreti 15 liradır. Truva antik kenti nerede nasıl gidilir.

Müzekart ınız yoksa burada kendinize müzekart da çıkartabiliyorsunuz. Tevfikiye köyü truva 6 sokak no 12 çanakkale 90 286 217 67 40 troya antik kenti ziyaret saatleri. 09 00 ve 17 00 saatleri arasında müze kartınızla ziyaret edebilirsiniz.

Kaz dağları nın eteklerinde yer alan troya kentini homeros un eserlerinde detaylı bir biçimde bahsettiği truva savaşı ndan biliyoruz ancak troya yı önemli kılan tek husus bu efsanevi savaş değil. Truva antik kenti ziyaret saatleri ve günleri. Haftanın 5 günü açık truva antik kenti ni saat 09 00 ve 17 00 saatleri arasında müze kartınızla ziyaret edebilirsiniz.

Yaz sezonunda 09 00 19 30 kış sezonunda 08 00 17 00 saatleri arasında haftanın her günü ziyaret edilebiliyor. çanakkale truva antik kenti giriş ücreti ve müze ziyaret saatleri. Truva antik kenti ziyaret saatleri truva antik kentine haftanın her günü giriş sağlayabilirsiniz.

çünkü buradaki kent yerleşiminin daha eskilere yani hitit. Hakkında bilgiler vermeye çalışacağız. Halk arasında hisarlık adı ile de bilinmektedir.

Antik kent resmi tatil bayram ve özel günlerin tamamında ziyaretçi ağırlıyor. şehre 35tl karşılığında girebiliyorsunuz ve müzekart geçiyor. Truva antik kenti hakkında bilgi.

Müze ve ören yerleri dini bayramların birinci günü saat 13 00 e kadar kapalıdır. Müze kartı olmayan kişiler için giriş ücreti 15 liradır. Seyyahlar bu yazımızda sizlere truva antik kenti nerede nasıl gidilir giriş ücreti ziyaret saatleri.

Truva antik kenti ziyaret saatleri ve giriş ücreti. Truva antik kenti çanakkale il merkezine bağlı tevfikiye köyü sınırları içerisinde bulunmaktadır. Troya antik kenti ziyaret saatleri yaz dönemi 1 nisan 31 ekim 08 30 19 00 kış dönemi 31 ekim 1 nisan 08 30 18 00.

Ziyaret saatleri ve giriş ücreti. Truva antik kenti nerede. Truva antik kenti nisan ekim döneminde 08 00 20 00 kasım mart döneminde ise 08 00 17 00 saatleri arasında ziyarete açık.

Truva antik kenti giriş ücreti ve ziyaret saatleri nelerdir. Truva antik kenti ziyaretler saatleri ve giriş ücreti. Truva antik kenti haftanın 5 günü açık.

Haftanın her günü 10 00 ila 19 00 arası truva antik kentine giriş sağlamak mümkündür.

Troya Muzesi Nerede Ziyaret Saatleri Ve Giris Ucreti Canakkale

Truva Antik Kenti Rehberi Nerede Tarihi Ve Giris Ucretleri

Truva Antik Kenti Giris Ucreti Ve Saatleri 2020 Serhat Engul

Truva Antik Kenti Nerede Giris Ucreti Ve Ziyaret Saatleri Canakkale Nenasi Com

Truva Antik Kenti Ve Truva Ati Gezi Rehberi Seyahatdergisi Com

Truva Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Giris Ucreti Ziyaret Saatleri

Truva Antik Kenti Ve Truva Ati Gezi Rehberi Seyahatdergisi Com Seyahat Rehberi Seyahat Geziler

Troya Antik Kenti Nerede Troya Antik Kenti Hakkinda Bilgi Tarihi Efsanesi Giris Ucreti Ve Ziyaret Saatleri

Truva Antik Kenti Nerede Truva Antik Kenti Hakkinda Bilgi Tarihi Efsanesi Giris Ucreti Ve Ziyaret Saatleri 2020

Leave a Reply