Side Antik

Bekijk alle 13 tours van side antik kenti op tripadvisor. Yüzyılda tüm pamfilya ile birlikte lidya krallığı nın egemenliğine girmiş lidya krallığı.

Side Antik Kenti Ancient City Of Side Between Old Town And Bus Station Side Turkey Eurasia Stock Photo Alamy

Side nin neden nar ile bütünleştiğini anlatayım sizlere.

Side antik. Antik kentte yer alan apollon ve athena tapınakları için herhangi bir ücret talep edilmezken side müzesi için 15 tl side tiyatrosu için ise 30 tl ücret talep edilmektedir. Antik side nin sütunlu caddesinin sonunda yer alan meydanda bulunan apollon tapınağı adını ışık güzellik ve sanat tanrısı olarak bilinen side kentinin baş tanrılarından olan apollon dan almıştır. We adviseren u om tours van side antik kenti van tevoren te boeken om uw plek vast te leggen.

Antik kenti gezmek istediğiniz zaman kültür ve turizm bakanlığı sitesinden kontrol ederek ücretini araştırmanızda fayda var. De historische binnenstad ligt op een schiereilandje van ongeveer 1 km lengte en 400 m breedte. Doğa ve verimlilik tanrıçası side.

Yüzyılda bir yerleşim merkezi olmuştur. σίδη was een antieke havenstad in pamphylië ongeveer 16 kilometer van seleucia tegenwoordig is het vooral bekend als toeristische bestemming en badplaats aan de turkse rivièra het ligt tussen de steden antalya en alanya nabij de plaatsen manavgat en selimiye. Als u via tripadvisor boekt kunt u tot 24 uur voor de aanvang van uw tour annuleren om een volledige restitutie te krijgen.

Side antik kenti apollon athena tapınağı. Antik dönemde pamfilya nın en önemli liman kenti olan side antalya nın 80 kilometre doğusunda manavgat ın 7 kilometre güneybatısında bulunan 350 400 metre genişliğinde bir yarımada üzerinde kurulmuştur. Side antik kentiyle özdeşleşen athena ve apollon tapınaklarına doğru yürürken sağda solda tek tük de olsa nar ağaçlarına rastlamak mümkün.

Side Antik Kent Picture Of Side Manavgat Tripadvisor

Side Antik Kenti 2020 All You Need To Know Before You Go With Photos Tripadvisor

Side Antik Kenti Nerede Side Antik Kenti Hakkinda Bilgi Tarihi Efsanesi Giris Ucreti Ve Ziyaret Saatleri

Side Antik Kenti Kultur Portali

Side Ancient City Guide A Review Of Ancient City Of Side Yolcu360

Apollon Tapinagi Ve Side Antik Kenti Sessiz Seyahat Haberleri

The 10 Closest Hotels To Side Antik Kenti Tripadvisor Find Hotels Near Side Antik Kenti

Side Antik Kenti Kultur Portali

File Side Antik Kenti Jpg Wikimedia Commons

Leave a Reply