Side Antik Kenti Ziyaret Saatleri

Antik kent 350 400 metre genişliğinde bir yarımada üzerinde kurulmuştur. Side antik kenti side antik kenti antalya ilinin 80 kilometre doğusunda manavgat ilçesinin 7 km güneybatısında bulunur.

Side Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Giris Ucreti Ziyaret Saatleri

Buraya ulaşmak için farklı güzergah alternatifleri bulunuyor.

Side antik kenti ziyaret saatleri. Side antik kenti anıtsal çeşme. Sevgili seyyahlar bu yazımızda sizlere side antik kenti nerede nasıl gidilir giriş ücreti ziyaret saatleri hakkında bilgiler vermeye çalışacağız. Side antik kenti ziyaret günleri ve saatleri.

Her iki cadde de sütunlu olup iki taraflarında korint başlıklı sütunlu portikler ve bunların gerisinde de bir sıra dükkân vardır. Side antik kenti hakkında bilgi tarihi efsanesi giriş ücreti ve ziyaret saatleri 2020 birçok farklı hükümdarlığın ele aldığı side antik kenti bu yüzden çok önemli bir tarihe. Yüzyıla tarihlenen roma eseri anıtsal çeşme de nymphaeum tarih gün işığına çıkıyor projesi kapsamında restorasyon ve onarım çalışması yapılmaktadır.

Cilt antalya il kültür ve turizm müdürlüğü 2012. Side antik kenti iki kuleli ana giriş kapısının karşısında yer alan ve m s. 08 30 17 30 3 ekim 14 nisan side antik kenti tatil günleri.

Side antik kenti ziyaret saatleri yaz dönemi 08 30 19 30 15 nisan 2 ekim. Side antik kenti ziyaret saatleri kış dönemi. Side ye girdiğinizde sizi antik kentin kalıntıları karşılayacak.

Agora sözcüğü kent meydanı çarşı pazar yeri anlamına gelir. Side dünden bugüne antalya ii. Haftanın yedi günü ziyarete açıktır ve günün 08 30 19 30 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

Side antik kenti giriş ücreti. Side antik kenti ni yaz döneminde 08 00 19 00 kış döneminde ise 08 00 17 00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz. Side antik kenti ziyaretçi saatleri antik kenti gezmek istersen bu tarihler ve saatler arasında ziyaret etmelisiniz.

Her gün ziyaret edilebilir. Yaz aylarında 08 00 19 00 saatleri arası. Haftanın 7 günü açık olarak hizmet veren antik kent.

Girişler yetişkinler için 30 tl dir. Hippodamos şehir planına uygun olarak merkeze yakın bir yerde üç kat halinde inşa edilmiştir. Side antik kenti ziyaret saatleri.

15 nisan ile 2 ekim tarihleri arasında açılış saati 08 30 kapanış saati 19 30 olarak belirlenmiştir. Izmir in konak ilçesi basmane semtinde bulunan agora antik kenti roma dönemi ne m s. Kış aylarında 08 00 17 00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Kentin ikinci büyük caddesi de büyük kapı dan kentin güneyine doğru uzanmaktadır. Side antik kenti yol tarifi. Side antik tiyatrosu için girişler ücretlidir.

Side Antik Kenti Tarihi Giris Ucreti 2020 Hakkinda Bilgi Nerede

Side Antik Kenti

Side Antik Kenti Tarihi Giris Ucreti 2020 Hakkinda Bilgi Nerede

Side Tarihi Yerler 16 Essiz Tarihi Yer Biletbayi Com

Side Antik Kenti Kultur Portali

Side Antik Kenti Nerede Side Antik Kenti Hakkinda Bilgi Tarihi Efsanesi Giris Ucreti Ve Ziyaret Saatleri 2020

Side Antik Tiyatrosu Hakkinda Bilgi Giris Ucreti Nerede Ziyaret Saatleri

Side Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Giris Ucreti Ziyaret Saatleri

Antalya Da Hangi Antik Kente Gidilir Gezilir Bakilir

Leave a Reply