Selge Antik Kenti Nasıl Gidilir

Pazartesi günleri ziyarete kapalı. Selge antik kenti nasıl gidilir selge antik kenti nerede selge antik kenti hakkında bilgi.

Selge Antik Kenti Ve Adam Kayalar Arsiz Sanat

Manavgat karayolundan kuzeye doğru gidildiğinde köprü çay irmağını geçtikten sonra 55 km kadar.

Selge antik kenti nasıl gidilir. 16 4 2013 00 00 00 okunma sayısı. Perge antik kenti nerede. Günümüzde kaleköy olarak anılan antik simena antik kentinin tarihi m ö.

Antalya ilinin manavgat ilçesi altınkaya mahallesinde sınırları içerisinde yer almaktadır. 4 üncü yüzyıla kadar dayanmaktadır. Selge antik kenti nerede ve nasıl gidilir.

Dağlara tırmanarak antika şehre ulaşan bu yol hususi servi ormanları peribacaları adam kayaları iblis kayaları enteresan yeryüzü şekilleri ve zakkumları ile çok hususi bir manzaraya sahiptir. Altınkaya mahallesinin sınırları içinde yer almaktadır. Simena antik kenti kaleköy hakkında.

Dara antik kenti ziyaret saatleri. 1 antalya ili manavgat ilçesi beşkonak altınkaya. Antalya il merkezinden 18 km doğuda aksu ilçesi sınırları içinde barbaros mahallesinde bulunur.

Selge antik kenti antalya ilinin manavgat ilçesinde bulunmaktadır. Dara antik kenti giriş ücreti. Seyyahlar bu yazımızda sizlere perge antik kenti nerede nasıl gidilir antalya gezi rehberi hakkında bilgiler vermeye çalışacağız.

Dara antik kentine nasıl gidilir dara antik kenti ne en yakın havalimanı mardin de. Selge antik kenti ne nasıl gidilir. Geri selge antik kenti.

Selge antik kenti nerede. Selge antik kenti nerede. Seyyahlar bu yazımızda sizlere selge antik kenti nerede nasıl gidilir giriş ücreti ziyaret saatleri.

Hakkında bilgiler vermeye çalışacağız. Yaz dönemi 1 nisan 1 ekim 08 30 18 00 kış dönemi 08 00 17 00. Serik in 35 kilometre kuzeyinde yer alan selge antik kenti ne gitmek için özel aracınızı tercih edecek olursanız antalya alanya karayolu üzerinde giderken aspendos yol dönemecinden girip 5 kilometre devam etmeniz gerekiyor.

Selge antik kenti nerede. Dağlara tırmanarak antik şehre ulaşan bu yol özel servi ormanları peribacaları adam kayaları şeytan kayaları ilginç yeryüzü şekilleri ve zakkumları ile çok özel bir manzaraya sahiptir. 260 000 m2 lik bir alanı kaplayan kekova özel çevre koruma alanı nın içerisinde yer alan simena antik kenti kaleköy birinci derece arkeolojik sit alanı olarak tescillenmiş olup herhangi bir yapılaşma yapmak yasaktır.

5 kilometre gittikten sonra sağa dönüp beşkonak ve antik roma köprüsü nün birleştirdiği kanyon. Selge antik kenti köpsrülü kanyon nun oluk köprü mevkinden selge antik şehri altınkaya köyü sapağından 11 km uzaklıktadır. Selge antik kenti hakkında bilgi.

Oluk köprü mevkinden selge antik şehri altınkaya köyü sapağından 11 km mesafededir. Dara antik kenti ne giriş ücreti alınmıyor. Yol tarifi al konumu toroslar ın güney yamaçlarında denizden 1250 metre yükseklikte kurulmuştur güneydeki tepe üzerinde şehri koruyan kuleli sur duvarları kısmen görülebilir.

Selge Antik Kenti Antalya Gezi Rehberi

Selge Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Giris Ucreti Ziyaret Saatleri

Selge Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Giris Ucreti Ziyaret Saatleri

Selge Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Giris Ucreti Ziyaret Saatleri

Selge Antik Kenti Gezimanya

Selge Antik Kenti Nerede Selge Antik Kenti Hakkinda Bilgi Tarihi Efsanesi Giris Ucreti Ve Ziyaret Saatleri

Selge Antik Kenti Antalya Gezi Rehberi

Selge Antik Kenti Gezimanya

Selge Kultur Portali

Leave a Reply