Perge Antik Kentine Nasıl Gidilir

Mimarisi yanında mermer heykeltıraşlığıyla da ünlüdür. Aksu konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden perge antik kenti konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

Perge Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Giris Ucreti Ziyaret Saatleri

Akdeniz bölgesi nin doğal güzelliklerini bilmeyen yoktur.

Perge antik kentine nasıl gidilir. Ac03 numaralı otobüsler antalya merkezden aksu ya tam 1 saatte varıyor. Perge antik kentine nasıl gidilir. Antalya perge antik kenti nerede nasıl gidilir yol tarifi giriş ücreti ziyaret saatleri gibi konuları bu gezi rehberi yazısında bulabilirsiniz.

Antalya perge antik kenti nerede nasıl gidilir gezilecek tarihi yerler. Ortalama 1 saatte gidiyor. Antalya merkezden aksu ilçesine ac03 numaralı otobüslere binerek gidebilirsiniz.

Antalya müzesi nin perge tiyatrosu salonu perge tiyatrosunda yapılan arkeolojik kazılar sonucunda sahne binasında bulunan. Antalya merkezden kalkan ac03 nolu otobüsler ile aksu ilçesine gideceksiniz. Antik kentteki büyük hamamlar ve çeşmeler etkili olmuş.

Haritalar varış saatleri ve güncellenmiş saatler ile adım adım yol tariflerini görmek için otobüs güzergahına tıklayın. Aracınız bulunmuyor ise antalya dan geçen ac03 af04 af04a ac05 numaralı otobüs hatlarından aksu ilçesine oradan da taksi ile veya yürüyerek çok kısa sürede perge antik kenti ne. 527a 528 ac03 af04a.

Antalya şehir merkezinin 17 km. Başlangıç hurma konyaaltı 95 dk. Doğusundaki aksu sınırları içinde yer alan perge sadece bölgenin değil tüm anadolu nun en düzenli roma dönemi kentlerinden biridir.

Perge antik kente nasıl gidilir. Aşağıdaki toplu taşıma hatlarının perge antik kenti yakınından geçen güzergahları var otobüs. Ortalama 1 saatte gidiyor.

Perge antik kenti ne nasıl gidilir. Perge antik kentine nasıl gidilir. Perge antik kenti nasıl gidilir.

Otobüsle gidecekler perge antik kenti ne gitmek için ilk önce antalya nın aksu ilçesine gitmeniz gerekiyor. Otobüs ile perge antik kenti konumuna nasıl gidilir. Geri perge antik kenti.

Antalya merkezden aksu ilçesine ac03 numaralı otobüslere binerek gidebilirsiniz. Aracınız var ise antalya dan aksu ilçesine 17 km mesafede 30 dakika içerisinde varabilirsiniz. Su kenti kimliğini almasında.

Perge antik kent nerede nasıl gidilir antalya serik te antik bir kent olan perge helenistik dönemi nden kalan ve günümüze kadar gelen önemli bir tarihi yapıdır. Yalnızca 17 km lik yol otobüsün her 30 saniyede bir durması yüzünden 1 saat sürüyor. Perge antik kenti ne gitmek için öncelikle aksu ilçesine ulaşmak gerekiyor.

Otobüsle gidecekler perge antik kenti ne gitmek için ilk önce antalya nın aksu ilçesine gitmeniz gerekiyor. Normalde 17 km olan mesafe antalya şehir merkezinin yoğunluğu nedeniyle yaklaşık olarak 1 saat sürmektedir.

Perge Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Giris Ucreti Ziyaret Saatleri

Perge Antik Kenti Nasil Gidilir Giris Ucreti Ve Ziyaret Saatleri Gezilecek Yerler

Perge Antik Kenti Nerede Perge Antik Kenti Hakkinda Bilgi Tarihi Efsanesi Giris Ucreti Ve Ziyaret Saatleri

Perge Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Giris Ucreti Ziyaret Saatleri

Perge Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Giris Ucreti Ziyaret Saatleri

Perge Antik Kenti Gezimanya

Antalya Da Mutlaka Gormeniz Gereken Antik Kent Perge Antik Kenti Antalya Cityzone

Perge Antik Kenti Antalya Gezi Rehberi

Perge Antik Kenti Antalya Gezi Rehberi

Leave a Reply