Patara Antik

Patara antik kenti içerisinde antik tiyatro nekropolis bazilikalar ve hamamlar bulunmaktadır. Patara antik kenti kalkana 16 km kaşa ise 42 5 km uzaklıktadır.

Patara Antik Kenti Antalya Ilinde Nerede Giris Ucreti Tarihcesi Ve Ozellikleri Tatil Seyahat Haberleri

Patara antik kenti nde restorasyon sonrası ilk konser kültür ve turizm bakanlığınca antik kentin tarihi atmosferinde gerçekleştirilen patara yılı konseri nde dünyaca ünlü dj burak.

Patara antik. Patara antik kenti. Xanthos vadisinde denize açılabilecek tek yer olması sebebiyle tarih boyunca önemli bir kent olmayı her çağda devam ettirmiştir. Patara antik kenti nerededir.

We adviseren u om tours van patara antik kenti van tevoren te boeken om uw plek vast te leggen. πάταρα later renamed arsinoe ἀρσινόη was a flourishing maritime and commercial city on the south west coast of lycia on the mediterranean coast of turkey near the modern small town of gelemiş in antalya province it is the birthplace of st. Kaş fethiye karayolunun 10.

If you book with tripadvisor you can cancel up to 24 hours before your tour starts for a full refund. 1988 yılından beri kazıları sürdürülen patara antik kenti arkeolojik ve tarihsel değerlerinin yanında akdeniz kaplumbağaları caretta carettaların milyonlarca. Bir likya kentidir ve likya birliğinin başkentliğini yapmıştır.

Patara antik kenti fethiye kalkan arasında xanthos vadisi nin güneybatı ucunda bugünkü ovagelemiş köyü nde yer almaktadır ve likya nın en önemli ve en eski şehirlerinden biridir. Antalya nın kaş ilçesinde likya birliği nin başkenti patara antik kenti nde bu yılın 10 aylık döneminde tüm zamanların ziyaretçi sayısı ve gelir rekoruna imza atıldı. Nicholas in 270 ad who lived most of his life in the nearby town of myra.

Kent 10 kilometre karelik bir alanı kapsamaktır. Als u via tripadvisor boekt kunt u tot 24 uur voor de aanvang van uw tour annuleren om een volledige restitutie te krijgen. Bölge kum tepeleri ve antik kenti ile filmlere stüdyo olmuştur.

Karayolu üstündeki göbekte büyük yönlendirici tabelalar yer almaktadır. We recommend booking patara antik kenti tours ahead of time to secure your spot. Patara antik kenti kaş a 42 kilometre uzaklıkta bulunan likya birliğine üye olan en eski yerleşimlerden biridir.

See all 4 patara antik kenti tours on tripadvisor. Patara antik kenti hakkinda patara antalya nın kaş ilçesinin kalkan beldesi yakınlarındaki bir antik kenttir. Bekijk alle 4 tours van patara antik kenti op tripadvisor.

Km de ova beldesi girişindeki göbekten sahile patara gelemiş köyü yönüne dönülerek ulaşılır.

Patara Antik Kenti Nerede 2020 Yili Patara Yili Ilan Edildi

Patara Antik Kenti Kultur Portali

Antalya Patara Orenyeri E Bilet

Patara Antik Kenti Ve Tarihi Antbilgi

Patara Ya Havadan Bakis Atlas

Kas Patara Antik Kenti

2020 Patara Antik Kenti Yili Natura

Patara Nerede Patara Antik Kentine Nasil Gidilir Son Dakika Haberleri

Kas Patara Antik Kenti

Leave a Reply