Onobara Antik Kenti

336 301 patara likya yolu muğla antalya patara antik kenti likya birliği antalya patara da bulunan i s. T24 te onobara antik kenti etiketli haberler.

Defineciler Onobara Antik Kentini Delik Desik Etti Haberi Arkeolojik Haber Arkeoloji Haber Arkeoloji Haberleri

Antalya da yeni yerler keşfetmeye devam ediyoruz bu hafta onobara antik kentini aramaya ve gezmeye çıktık ama maalesef bulamadık.

Onobara antik kenti. Antik dönemde trebenna ya bağlı bir kale kent olarak kurulan ve antalya kent merkezine 30 kilometre uzaklıktaki hisarçandır daki onobara antik kenti nin de bulunduğu güzergahta doğa yürüyüşü gerçekleştiren grup üyeleri antik kentteki birçok tarihi eser ve lahdin tahrip edilip yağmalandığını ve bölgede defineciler tarafından açılmış çok sayıda kuyu olduğunu. Defineciler antik kenti delik deşik etmiş. 200 m uzunluğunda u şeklinde olan stadın ortasında.

Unsubscribe from necati ersin. O dönemde burada bin adet sivil konut inşa edilmiş. Antik dönemde trebenna ya bağlı bir kale kent olarak kurulan ve antalya kent merkezine 30 kilometre uzaklıktaki hisarçandır daki onobara antik kenti nin de bulunduğu güzergahta doğa.

Nora antik kenti antik coğrafyası ve tarihi ile bölgenin efes antik kenti olmaya aday bir yer. Onobara antik kenti ni sonunda bulduk. Antik dönemde trebenna ya bağlı bir kale kent olarak kurulan ve antalya kent merkezine 30 kilometre uzaklıktaki hisarçandır daki onobara antik kenti nin de bulunduğu güzergahta doğa.

Mehmet çinar antalya dha likya dan pamfilya ya birçok medeniyete ev sahipliği yapan. 46 yılına tarihlenen likya yol güzergâhı anıtı stadiasmus. Nora antik kenti nora antik kenti aksaray a 30 kilometre mesafedeki helvadere kasabası sınırları içerisinde kalan hasandağı nın eteğinde geniş bir alanda yer almaktadır.

Subscribe subscribed unsubscribe 1 36k. Takip edilen anavvaura onobara antik kenti likya uygarlığı attaleia adalya antik kenti antalya lidyalılar ve persler dönemi attalia adalya antik kenti hellenistik dönem i ö. Chris zabriskie sanatçısının i don t see the branches i.

Antik kentte roma ve bizans döneminden kalma şehir kalıntılarına ulaşılmaktadır ve kent döneminde önemli bir askeri merkezdir. Uyar antik metinlerde adı geçen kentin doğu roma imparatorluğu döneminde bölgesel başkentlerden biri olduğunun tespit edildiğini belirterek şunları kaydetti. Kibyra antik kenti ndeki lahitler stadion.

Yolu takip ettiğinizde solda zamanının ihtişamlı stadyumlarından biri olan 10 bin kişilik stadion u göreceksiniz roma dönemine ait ms 23 yılında yapımına başlanmış olan bu stadyumda atletizm yarışlarının yanı sıra gladyatör savaşlarının da olduğu biliniyor.

Defineciler Antik Kenti Delik Desik Etmis Son Dakika Flas Haberler

Wikiloc Onobara Antik Kenti Gokdere Trail

Anavvaura Onobara Antik Kenti Likya Uygarligi Archives Delphin Hotels Blog

Onobara

Antalya Haberleri Defineciler Antik Kenti Delik Desik Etmis Yerel Haberler

Bu Rezaletin Sorumlusu Kim

Anavvaura Onobara Antik Kenti Likya Uygarligi Delphin Hotels Blog

Onobara Antik Kenti Ni Sonunda Bulduk Youtube

Antalya Onobara Antik Kentini Arama Youtube

Leave a Reply