Metropolis Antik Kenti Torbalı

Izmir e bağlı torbalı ilçesi sınırlarında yer alan antik kent günümüzden beş bin yıl öncesine dek uzanan bir geçmişe sahip. Her türlü ticari malın rahatça ulaş.

Metropolis Te Dunyanin En Iyi Korunmus Yapisi Ortaya Cikarildi

We adviseren u om tours van metropolis antik kenti van tevoren te boeken om uw plek vast te leggen.

Metropolis antik kenti torbalı. Bekijk alle 2 tours van metropolis antik kenti op tripadvisor. Torbalı daki metropolis antik kenti de aynı anlayışla anılabilir. Antik ionia bölgesi ne dahil kent efes e 30 km izmir e ise 40 km uzaklıkta olup küçük menderes kaystros havzasına hakim konumdadır.

Als u via tripadvisor boekt kunt u tot 24 uur voor de aanvang van uw tour annuleren om een volledige restitutie te krijgen. Metropolis antik kenti izmir ili torbalı ilçesi sınırlarında yeniköy ve özbey mahalleleri arasında bir tepenin üzerinde yer almaktadır. Metropolis in önemi izmir ve efes arasındaki ana yol üzerindeki stratejik bir tepe ve eteklerinde kurulmuş olmasında yatmaktadır.

Metropolis antik kenti izmir çevresindeki tarihi yapıları ve antik kentleri keşfetmek isteyenleri kendine hayran bırakan bir zenginliği barındırıyor. Kadifekale agora bergama efes gibi gidilip görülmese de en azından nerede oldukları bilinen bu kentlere göre metropolis in adını hiç duymayanların sayısı eminim çok daha fazla. Metropolis antik kenti hakkında tripadvisor sitesinde yayınlanan 22 yorum makale ve 53 resme bakın.

Metropolis antik kenti torbalı.

Ak Partili Kaya Mujdeledi Torbali Daki Antik Kent Sanat Merkezi Oluyor

Metropolis Antik Kenti Sanat Merkezi Oluyor

Metropolis Antik Kenti Ne Torbali Belediyesi Nden Destek

Metropolis Antik Kent Vikipedi

Ana Tanrica Kenti Metropolis Te Kazilar Basliyor Arkeofili

Izmir Metropolis Antik Kent Inde Oda Mezarlar Bulundu Arkeo Kultur

Metropolis Antik Kenti Torbali 2020 All You Need To Know Before You Go With Photos Tripadvisor

Metropolis Antik Kenti Bolgenin Oren Yeri Oluyor

Metropolis Antik Kenti Torbali Torbali Gezi Rehberi

Leave a Reply