Letoon Antik Kenti Giriş ücreti

Zeus diğer sevdiği kadınlar gibi leto ya sahip olur ve leto hamile kalır. Letoon antik kenti muğla ili fethiye ilçesinde bulunmaktadır.

Letoon Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Giris Ucreti Ziyaret Saatleri

Letoon antik kenti ziyaret saatleri 1 nisan 1 ekim 08 00 19 00.

Letoon antik kenti giriş ücreti. 1 ekim 1 nisan 08 30 17 30. Kilometresindeki muğla nın seydikemer ilçesine bağlı kumluova köyü yakınlarında yer alan antik bir likya yerleşimi. Letoon antik kenti ziyaret saatleri ise yaz döneminde 08 30 19 30.

Letoon antik kenti nerede. Letoon antik kenti muğla ya bağlı fethiye kaş karayolunun 65. Letoon antik kenti hikayesi.

Letoon antik kenti nde çıkarılan birçok eser günümüzde fethiye müzesi nde sergileniyor. Müzekart geçerli olduğu için müzekart ve müzekart sahipleri ücretsiz olarak giriş yapabilmektedir. Giriş ücreti 12 tldir.

Letoon antik kenti giriş ücreti 2020 yılı itibari ile 12 tl dir. Letoon antik kenti ne giriş ücreti 12 tl olarak belirlenmiştir. Ksantos xanthos antik kenti.

Sevgili seyyahlar bu yazımızda sizlere letoon antik kenti nerede nasıl gidilir giriş ücreti ziyaret saatleri. Ziyaret saatleri ise yaz döneminde 08 30 19 30 arası kış döneminde 08 30 17 30 arasıdır. Likya uygarlığı anadolu da köklü izler bırakmış en önemli uygarlıklardan biriydi.

Zeus kios ile phoibe nin güzel saçlı kızı leto ya gönlünü kaptırır. Letoon antik kenti hakkında bilgi tarihi efsanesi giriş ücreti ve ziyaret saatleri 2020 letoon antik kenti likyalıların anadolu da kurdukları bir şehirdir. Likya birliğinin çok önemli yerleşimlerinden olan letoon 1988 den bu yana ksanthos antik kenti.

Letoon antik kenti giriş ücreti. Kilometresinde kumluova mahallesi yakınında. Kış döneminde ise 08 30 17 30 saatleri arasındadır.

Fethiye ilçesi yakınlarındaki antik kent fethiye kaş karayolunun 65. Hakkında bilgiler vermeye çalışacağız. Letoon antik kenti giriş ücreti 12tl.

ören yeri haftanın 7 günü ziyarete açık.

Letoon Antik Kenti Antalya Gezi Rehberi

Letoon Antik Kenti Ve Efsanesi Mugla Her Zaman Iyi Bir Fikirdir

Letoon Antik Kenti Nerede Letoon Antik Kenti Hakkinda Bilgi Tarihi Efsanesi Giris Ucreti Ve Ziyaret Saatleri 2020

Letoon Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Giris Ucreti Ziyaret Saatleri

Letoon Antik Kenti Mugla Ilinde Nerede Giris Ucreti Tarihcesi Ve Ozellikleri Tatil Seyahat Haberleri

Xanthos Letoon Antik Kentleri Mugla Antalya Tatil Ana

Letoon Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Giris Ucreti Ziyaret Saatleri

Letoon Antik Kenti Seydikemer Mugla Sirt Cantali Hikayeler

Letoon Antik Kenti Nerededir Nasil Gidilir

Leave a Reply