Lavinya Antik Otel Foça

Lavinya antik otel odaları. Konaklama yerlerinin faaliyetleri günlük temizlik ve yatak ya web tasarım klima kombi.

Lavinya Antik Otel

Foça antik hotel.

Lavinya antik otel foça. Lavinya antik otel 2011 designed by yeni nesil teknoloji. Izmir foça nın merkezinde bulunan lavinya antik otel denize yürüme mesafesinde yer alıyor. Suzan gökmen lavinya antik otel.

Foça da lavinya antik hotel için telefon web sitesi çalışma saatleri kullanıcı yorumları ve nasıl gidileceği hakkında bilgi almak için tıklayın. Foça antik hotel. No 23 foça foça izmir türkiye.

Sıradışı ambiyansı ile lavinya antique hotel değişik yaşam tarzına sahip tatilciler için büyüleyici küçük merkezi konumu olan ve tüm teknolojik istekleri karşılayan bir oteldir. Ege nin incisi foça muhteşem manzarası ile sizi bekliyor. 5 1 0 5.

Lavinya antik otel 2011 designed by yeni nesil teknoloji. 90 232 812 54 83. Konaklama yerlerinin faaliyetleri.

Eski foça merkeze yakın otel anlamında da en geniş otel listesine sahip olan bölgelerin başında geliyor. 110 yılı aşkın zamana tanıklık eden foça antik otel binası rum taş ev örnekleri arasındaki en güzellerinden biridir. 23 foça izmir lavinya antik otel 2011 designed by yeni nesil teknoloji.

Lavinya antik otel. Taş evleri ile ünlü foça da merkezde ve denize sıfır olan otelimiz 1890 yılında yapılmış tipik bir rum evidir. Eski foça izmir.

Fevzipaşa mahallesi 193 sokak no. Lavinya antik otel konumu. En son güncellenme tarihi.

Ziyaretlerini sakin ve huzur dolu biçimde geçirmek isteyenlerin tercih ettiği butik oteller merkezde ve beldenin iç kesimlerinde ve doğal güzelliklerin içinde yer alıyor. Oteller meslek grubunda foça izmir bölgesinde otel vb. Adres fevzipaşa mahallesi 193 sokak no.

Suzan gökmen lavinya antik otel oteller meslek grubunda foça izmir bölgesinde otel vb. 23 foça izmir. Lavinya antik otel de sizi büyüleyici bir atmosfer kişisel ilgi ve kusursuz bir hizmet beklemektedir.

90 535 230 57 36. çiçek çeşitlerinden esinlenilmiş petunya manolya ve mimoza isimli 3 farklı türde odası olan otel odalarında klima banyo tuvalet televizyon uydu yayını 24 saat sıcak su ve.

Lavinya Antik Hotel Eski Foca Foca Balnet Net

Lavinya Antik Hotel Foca Otelleri Pansiyonlari Restoranlari Gezilecek Yerler

Foca Oge Konumlari Foca Otelleri Pansiyonlari Restoranlari Gezilecek Yerler

Lavinya Antik Hotel Eski Foca Foca Balnet Net

Lavinya Antik Otel

Lavinya Boutique Hotel Foca Restoran Yorumlari Tripadvisor

Lavinya Antik Otel

Lavinya Antik Otel

Lavinya Antik Otel

Leave a Reply