Lavinya Antik Otel Eski Foça

Lavinya antik hotel foçalavinya antik hotel günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde yer almaktadır. 90 535 230 57 36.

Foca Oge Konumlari Foca Otelleri Pansiyonlari Restoranlari Gezilecek Yerler

Lavinya antik hotel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check in saati 13 00 check out saati 11 00 olarak belirtilmiştir.

Lavinya antik otel eski foça. Izmir eski foça otelleri arasında yer alan foça antik otel kredi kartına 9 taksit imkanı ile muhteşem bir tatil için seni bekliyor. Lavinya antik otel 2011 designed by yeni nesil teknoloji. Lavinya antik otel.

Sıradışı ambiyansı ile lavinya antik otel değişik yaşam tarzına sahip tatilciler için büyüleyici küçük merkezi konumu olan ve tüm teknolojik istekleri karşılayan bir oteldir. 3 oda 7 yatak bulunmaktadır. Foça antik otel foça.

Oteli hemen incele sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap. Foça antik hotel. Foça antik otel otelinde mi konaklamak istiyorsun.

90 232 812 54 83. 23 foça izmir lavinya antik otel 2011 designed by yeni nesil teknoloji. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın.

Tarafsız yorumları okuyun gerçek gezgin fotoğraflarına bakın. Lavinya antik hotel izmir ili sınırlarında bulunan foça ilçesinin foça eski foça mevkisinde denize ve plaja 200 metre mesafe ile konumlanmıştır. Eski foça izmir.

110 yılı aşkın zamana tanıklık eden foça antik otel binası rum taş ev örnekleri arasındaki en güzellerinden biridir. Foça antik hotel. çiçek çeşitlerinden esinlenilmiş petunya manolya ve mimoza isimli 3 farklı türde odası olan otel odalarında klima banyo tuvalet televizyon uydu yayını 24 saat sıcak su ve kablosuz internet bağlantısı bulunduruyor.

Ege nin incisi foça muhteşem manzarası ile sizi bekliyor. Tripadvisor ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Lavinya antik otel odaları.

Taş evleri ile ünlü foça da merkezde ve denize sıfır olan otelimiz 1890 yılında yapılmış tipik bir rum evidir. Otelimiz birbirinden farklı rustik dizayna sahip uydu televizyon klima buzdolabı ve banyo gibi tüm olanakları sağlayan üç odadan oluşmaktadır. Fevzipaşa mahallesi 193 sokak no.

Otel statüsünde hizmet vermekte olan tesiste. Lavinya antik hotel hakkında. Izmir foça nın merkezinde bulunan lavinya antik otel denize yürüme mesafesinde yer alıyor.

Lavinya Antik Hotel Eski Foca Foca Balnet Net

Lavinya Antik Hotel Foca Otelleri Pansiyonlari Restoranlari Gezilecek Yerler

Lavinya Antik Hotel Eski Foca Foca Balnet Net

Lavinya Antik Hotel Eski Foca Foca Balnet Net

Lavinya Antik Otel

Lavinya Antik Otel

Lavinya Antik Hotel Eski Foca Foca Balnet Net

Lavinya Antik Otel

Lavinya Antik Otel

Leave a Reply