Labranda Antik Kenti

Milas labranda antik kenti kalıntıları hakkında. Labranda ruins mugla picture.

Labranda Antik Kenti Picture Of Labranda Ruins Mugla Tripadvisor

Antik kentte ön yüzü 6 yan yüzleri 11 sütunla çevrili olan şehrin tapınağının doğusunda agora kuzeyinde stoa yer alıyor.

Labranda antik kenti. Labranda antik kenti görsel sahibi. Antik kent milas ın kuzeyinde bulunan kargıcak. Labranda antik kenti muğla nın milas ilçesinin 15 km kuzeyinde bölgenin eski yerleşim alanlarından biri.

Labranda antik kentini sizler için keşfettik. Dron ile yapılan çekimler kaçırılmaz. Labranda antik kenti ne girişler tamamen ücretsizdir haftanın her 7 günü ziyarete açık olan bu antik kente gün içerisinde 08 00 19 00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

Labranda antik kenti yakınlarındaki otellerin tümüne tripadvisor dan bakın. Labranda antik kenti yakınlarındaki oteller. Bu kutsal alan pers valisi mousolos tarafından zeus a adanmıştır.

Labranda antik kenti muğla milas ın 14 kilometre kuzeyinde bulunan labranda antik kenti bölgenin eski yerleşim alanlarından biridir. Antik çağda güneybatı anadolu da yaşayan halka karlar veya karyalılar deniyordu. Buraya yerleşen karyalılar muğla çevresinde yaşamışlardır.

Labranda antik kenti check out tripadvisor members 1 637 candid photos and videos of labranda ruins. Labranda antik kenti m ö 6. Antik kentlerin çok güzel konumlandırılmış olanlarından birisi.

Anadolu nun güneybatısında yaşamış kendine özgü yazıları bugün bile çözülememiş mağrur ve gizemli karyalılar için oldukça önemli kült bir merkez olan labranda antik kenti mö 6. 14 72 km siler otel 10 91 km zencir hotel 12 71 km hermias otel cafe 11 34 km bodrum holiday villas 14 77 km milashan otel. Karyalılar için anadolu nun yerel halkı diyebiliriz.

Labranda antik kenti milas. Adını antik dönemde savaş aracı olarak kullanılan çift ağızlı balta olan labrys den almıştır. Zeus labrandos un kutsal alanı olan kent m ö.

Yapının önünde yarım daire bir eksedra birkaç heykel kaidesi güney doğusunda bir dayanma duvarı bulunuyor. Ancak kışın kapanış saatleri akşam 17 00 lere kadar düşüyor bunu da hatırlatalım. Bu halk komşuları likyalıların diline akraba olan hint avrupa kökenli kendi dillerini yani karca konuşuyordu.

Labranda Antik Kenti Gezi Rehberi Nerede Ve Giris Ucretleri

Zekeriyaipekle Gezi Gunlugu Labranda Antik Kenti Labraunda Kutsal Alani

Karia Nin Kult Merkezi Labranda Antik Kenti Seyahat Haberleri

Labranda Antik Kenti Milas Mugla Youtube

Labranda Antik Kenti Turkey City Guide Turkiye Sehir Rehberi

Labranda Antik Kenti Mapio Net

Labranda Kutsal Alani Labranda Antik Kenti Mugla Turkiye Tripadvisor

Karia Nin Kult Merkezi Labranda Antik Kenti Seyahat Haberleri

Labranda Antik Kenti Picture Of Labranda Ruins Mugla Tripadvisor

Leave a Reply