Kuşadası Ndan Efes Antik Kente Nasıl Gidilir

Efes antik kenti giriş ücreti ne kadar. Oradan kuşadası na doğru ilerlediğimizde efes tabelalarını gördükten sonra.

Efes E Nasil Gidilir Turna Com

Otogar dan selçuk minibüsü ile selçuk a geldikten sonra selçuk terminalinden kalkan efes minibüsleriyle efes antik kenti ne ulaşabilirsiniz.

Kuşadası ndan efes antik kente nasıl gidilir. üstelik kuşadası ndan gelmek için karayolunu kullanarak yarım saat içerisinde efes antik kente gelebilmeniz mümkündür. Izmir aydın otobanı ndan selçuk a gidebiliyoruz. Efes antik kent e nasıl gidilir.

Ulaşım olarak aydın merkez efes arası 130 kilometre 2 saat 10 dakika sürmektedir aynı şekilde izmir merkezden kente ulaşım 80 kilometre 55 60 dakika sürmektedir. Antik dönemde iyonlar tarafından kurulduğu düşünülen ilçe aydın il merkezine yaklaşık 71 km uzaklıkta bulunuyor. Kuşadası nda bir tur acentasında bilet almak mümkündür.

Efes antik kenti ziyaret saatleri haftanın her günü 08 00 19 00 saatleri arasında antik kenti ziyaret edebilirsiniz. Efes antik kenti sık sorulan sorular. 5 10 dakikada antik kente ulaşıyoruz.

Efes antik kenti 2020 yılı giriş ücreti 100 tl dir. Minibüslerle antik kente 15 dakikada ulaşılıyor. Selçuk ilçe merkezinden efes antik kenti 3 5 km mesafede.

Antik kente yılda 2 kez müze kart ile ücretsiz giriş yapabilirsiniz. Izmir merkeze ortalama bir saat selçuk a 5 dakika uzaklıkta yer alan antik kente kendi aracımızla gideceğimizde. Aydın ın kuşadası ilçesi efes antik kenti ne 20 km uzaklıkta.

Kentin amazon adı ile anılan kadın savaşçılar tarafından kurulduğu ve arzawa ana tanrıça kenti krallığı nın şehri apasas olduğu rivayet edilmektedir. Kış aylarında 1 2 saat daha erken kapanabileceğini de unutmayın. Bu dönemlere ilişkin net bilgiler mevcut değildir.

Efes antik kenti izmir in selçuk ilçesinde bulunmaktadır. Basmane den izmir denizli treniyle selçuk ta indikten sonra selçuk ilçe merkezi nden efes minibüslerine binerek efes antik kenti ne ulaşabilirsiniz. Kuşadası ege nin körfez sahiline kurulmuş en turistik ilçelerinden biri.

Efes antik kenti giriş ücreti 2020. Efes harabeleri kente 18km mesafede selçuk ilçesine 3km mesafededir kuşadası ndan selçuk dolmuşları ve selçuktan kuşadası dolmuşları ile gidebilirsiniz dolmuşlar sizi ana yolda indirmektedir buradan ücretli faytonlar ve taksiler ile efes giriş kapısına gidebilirsiniz. Antik kent içerisinde bulunan yamaç evler i görmek istiyorsanız girişinde bulunan gişeden ayrı bir bilet almanız gerekmektedir.

Efes antik kenti nasil gidilir. Efes antik kentinin tarihi m ö. Efes antik kenti nin tarihi efes antik kenti mö 6000 yılında kurulmuş birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış dünyanın önde gelen tarihi kentlerindendir.

Kuşadası na kruvaziyer gemilerle gelen turistlerin büyük bölümü günübirlik turlarla efes antik kenti ne. Fakat müzekart ile ücretsiz olarak bu antik yapıyı ziyaret edebilirsiniz. Efes e geldiğiniz zamanda çok rahat şekilde göreceğiniz yerler var.

Tarihte ilk defa mermerden yapılan bir yer olma özelliğine sahip olduğundan dolayı da ilgisini üzerine çekmeyi başarmış bir yerdir. Kuşadası efes antik kenti meryemana priene ve milet gibi tarihi duraklara da oldukça yakın.

Efes Antik Kenti Biz Evde Yokuz

Efes Antik Kenti Nerede Hangi Ildedir Efes Antik Kenti Ne Nasil Gidilir Tatil Seyahat Haberleri

Efes Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Ve 2020 Giris Ucreti

Kusadasi Benim Kusadasi Nda Gezilecek Yerler Efes Meryemanaevi Sirince Koyu Kusadasi Ve Cevresi

Efes Antik Kenti Nerede Giris Ucreti Ve Tum Detaylar Seyahat Dergisi

Efes Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Fellik Net

Efes Antik Kenti Nerede Giris Ucreti Ve Tum Detaylar Seyahat Dergisi

Efes E Nasil Gidilir Turna Com

Efes Antik Kenti Nerede Giris Ucreti Ve Tum Detaylar Seyahat Dergisi

Leave a Reply