Klaros Antik Kenti

Güneyinde notion un deniz üzerindeki kolophon 2 km. Klaros antik nerede nasıl gidilir.

Claros Klaros Antik Kenti Menderes Izmir Sanal Tur Mekan360 Com

Kutsal kent olarak tanınan şehrin tarihi i ö.

Klaros antik kenti. Klaros oniki ion kentinden biri olan kolophon a ait bir kehanet merkezidir. Kendi pinlerinizi keşfedin ve pinterest e kaydedin. Izmir menderes ilçesi nde ahmetbeyli ales vadisinin taban düzl.

Tarihi ve turistik gezi alanlarının en çok ziyaret edilen noktalarından biri olan klaros izmir menderes te bulunmaktadır. Vural yiğit 17 01 2016 1 2. Bu profili rapor edin hakkında 2 sezon klaros kazısında çalıştım ve güncel olarak da çalışmaktayım.

Notion antik kenti notion antik kenti klaros kehanet merkezinden hemen hemen 2 km. Klaros antik kenti izmir in menderes ilçesinde yer alır. Antik dönemde ahmetbeyli vadisi aynı zamanda smyrna yı ephesos a bağlayan yollardan biriydi.

Klaros claros arkeopark mulajarkeopark bilicilikmerkezi prophecycenter türkiye nin ilk ve tek mulaj arkeoparkına sahip izmir in menderes ilçesi ahme. Ahmetbeyli izmir in menderes ilcesine bağlı yeşille mavinin buluştuğu daha çok yazlık. Izmir in gezilecek yerleri arasındaki klaros da bulunan apollon.

Klaros klaros kahin tanrı apollon un anadolu daki 2 önemli kehanet merkezinden birisidir. Notion antik kenti 1. 22 eyl 2017 bu pin cennet pa tarafından keşfedildi.

Ahmetbeyli yakınlarında izmir kuşadası kavşağına gelindiğinde doğu yönünde yolun sağında deniz tarafı yer alıyor. Izmir menderes arası 22 km menderes klaros antik kenti arası ise 30 km. Izmir in menderes ilçesine bağlı ahmetbeyli mahallesinde bulunan antik kente ulaşmak için izmir yönünden gelecekler menderes ilçe merkezine ulaşıp gümüldür yolu üzerinden ahmetbeyli mahallesine ulaşabilir.

Bir kehanet merkezi özelliği taşıyan klaros antik kenti iyon kentlerinin sadece bir tanesidir. Iki kent arasında kurulmuş olan klaros kolophon un 13 km. Illustrator corel autocad gibi yazılımlar ile yapı çizimi seramik çizimi bezeme ve figür çizimleri.

Klaros kutsal alanın kuzeydeki kolophon a değirmendere uzaklığı 13 km güneydeki ana kenti notion a sahilevleri uzaklığı ise 1 600 m.

Klaros Claros Antik Kenti Detayli Tanitimi Tarihi Gezilecek Yerleri Klaros Claros Antik Kenti Nerede Ve Nasil Gidilir

Klaros Antik Kenti

Tarihi Mekanlar Kisisel Ansiklopedi Erol Sasmaz

Klaros Antik Kenti Hakkinda Bilgiler Arkeoloji Biz

Klaros Antik Kenti Hakkinda Bilgiler Arkeoloji Biz

Zekeriyaipekle Gezi Gunlugu Klaros Antik Kenti Klaros Bilicilik Merkezi

Klaros Antik Kenti 2015 Youtube

Klaros Antik Kenti

Klaros Vikipedi

Leave a Reply