Kibyra Antik Kenti Nasıl Gidilir

Burdur ve civarı bu zenginlikten payını alan yörelerimizden biri. Her gün ziyaret edilebilir.

Kibyra Antik Kenti Burdur Ilinde Nerede Giris Ucreti Tarihcesi Ve Ozellikleri Tatil Seyahat Haberleri

Burdur şehrimize 110 kilometre mesafede b.

Kibyra antik kenti nasıl gidilir. 37 156843 29 499682 buradaki iller arası mesafe il ilçe mesafe ve ilçeler arası mesafe bilgilerinin tamamı karayolları genel müdürlüğünün resmi verileri ile google maps api den elde edilen verilerin uzun çaba ve uğraşlar sonucunda derlenmesiyle oluşturulmuştur. Kibyra antik kenti tatil günleri. 28 10 2013 00 00 00 okunma sayısı.

Oradan antik kent yakın zaten 2 3 km kadar. Likya kenti olan bu antik kentten günümüze stadyum köprü agora antik tiyatro su kemerleri mezarlar ve nekropol ulaş mıştır. Antalya konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden kibyra minor antik kenti konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

Kibyra antik kenti giriş ücreti. Kibyra antik kenti ziyaret saatleri kaçtır. Alanya manavgat alanya antalya.

Kibyra antik kenti burdur ilinin gölhisar ilçesinde bulunan eski bir yerleşim yeri alçak tepeler üzerine kurulu olan kent likya karya pisidya ve frigya uygarlıklarının kesişme noktasında bulunuyor. Kibyra antik kentine gitmek için ilk olarak burdur un gölhisar ilçesine gitmelisiniz. Kültür envanteri ankara 2007.

Gölhisar ilçesi sınırlarında olan tarihi mekan üç hakim tepe üzerine kurulmuş. Burdur un gölhisar ilçesi nin merkezine yakın olan horzum mahallesi üzerinden yaklaşık 2 kilometrelik yol takip edilerek kente ulaşılabilir. Kibyra antik kenti nasıl gidilir kibyra antik kenti nerede kibyra antik kenti hakkında bilgi.

Kibyra cbyra antik kenti nerede nasıl gidilir ziyaret saatleri giriş ücreti gölhisar ilçesinde yer alan kibyra antik kenti burdur ilinin oldukça iyi korunmuş antik kentlerindendir. Tarih öncesi çağlardan dahi izler taşıyan ülkemiz coğrafyası antik kentler açısından zengin. Likya pisidia frigya ve karia bölgelerinin kesişme noktasında aynı zamanda ticaret yollarının tam merkezinde kurulu olan kibyra tarihin önemli şehirlerinden birisi olmuş.

Kibyra antik kenti ne nasıl gidilir. En sağlam ve en büyük zemin mozaiğine sahip olmasıyla arkeologların ve gezginlerin dikkati çekiyor. 18 kibyra gölhisar ilçesinin hemen batı yamacındaki.

Kibyra antik kenti nasıl gidilir. Kibyra antik şehri burdur ilinin en güzel tarihi alanlarından birisine sahip. Aşağıdaki toplu taşıma hatlarının kibyra minor antik kenti yakınından geçen güzergahları var.

Haftanın her günü 08 30 17 30 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Gölhisar a her gün fethiye den burdur dan denizli den otobüs seferleri düzenmektedir. Kibyra antik kenti uluslararası koordinatları.

Kibyra antik kenti ziyaret saatleri.

Kibyra Antik Kenti Kultur Portali

Kibyra Antik Kenti Cambel Ltd Sti

Kibyra Antik Kenti Nerede Kibyra Antik Kenti Hakkinda Bilgi Tarihi Efsanesi Giris Ucreti Ve Ziyaret Saatleri

Gladyatorlerin Sehri Kibyra Seyahat Haberleri

Gladyatorler Sehri Kibyra Antik Kenti Ntv

Kibyra Antik Sehri Burdur Burdur A Nasil Gidilir Yolcu360

Kibyra Cbyra Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Giris Ucreti Gezilecek Yerler

Kibyra Antik Kenti Kultur Portali

Gladyatorler Sehri Kibyra Antik Kenti Ntv

Leave a Reply