Kibyra Antik Kenti Harita

Kibyra antik kenti haritası telefonu ve uydu görüntüsü. Burdur kibyra antik kenti uydu görüntüsü burdur kibyra antik kenti uydu haritası burdur kibyra antik kenti nerede burdur kibyra antik kenti google maps burdur kibyra antik kenti haritası burdur kibyra antik kenti sokak görünümü burdur kibyra antik kenti uydu görüntüleri uzaydan burdur kibyra antik kenti.

Kibyra Antik Kenti Kultur Portali

Her gün ziyaret edilebilir.

Kibyra antik kenti harita. Kibyra antik kenti 37 156841 enlem ve 29 499681 boylamda yer almaktadır. Burdur un gölhisar ilçesindeki gladyatörler şehri olarak bilinen kibyra antik kenti nde roma dönemine ait tanrı heykelleri bulundu. Kibyra antik kenti gps koordinatları 37 9 24 6276 ve 29 29 58 8516.

Kültür envanteri ankara 2007. Yol tarifi al konumu kibyra kibira. Kent haritası check out tripadvisor members 418 candid photos and videos of kibyra antik kenti.

Kibyra antik kenti nerede bulunur. Kibyra antik kenti golhisar picture. Kibyra antik kenti tatil günleri.

Kibyra antik kenti haritası burdur ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Bölgeye rahatlıkla kibyra antik kenti harita bilgisi üzerinden bakılarak gelinebilmektedir. En çok bilinen kibyra medusa mozaiğinden başka bu bölgede antik kent özelliklerini ortaya çıkarabilecek çok sayıda detayı bir arada görmek mümkün olabilmektedir.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre antik. Burdur ili ne 110 km uzaklıktaki gölhisar ilçesinin batısındaki akdağ kütlesinin eteklerinde gölhisar ovasına hakim tepeler üzerinde bulunan likya antik kentidir. Kent haritası tripadvisor üyelerinin 418 gerçek kibyra antik kenti fotoğrafına ve videosuna bakın.

Kibyra antik kenti gölhisar resim. Kibyra antik kenti hakkında bilgi. Kibyra antik kenti iletişim bilgileri yorumları nasıl burdur gölhisar horzum mahallesi adresi nerede konumu çalışma saatleri nasıl giderim yol tarifi.

Kibyra antik kenti posta kodu 15400. Kibyra antik kenti burdur ilinin gölhisar ilçesinde bulunan eski bir yerleşim yeri alçak tepeler üzerine kurulu olan kent likya karya pisidya ve frigya uygarlıklarının kesişme noktasında bulunuyor. Kibyra antik kenti giriş ücreti.

Kibyra antik kenti ziyaret saatleri. En sağlam ve en büyük zemin mozaiğine sahip olmasıyla arkeologların ve gezginlerin dikkati çekiyor.

Kibyra

Golhisar Belediyesi

Kent Haritasi Picture Of Kibyra Antik Kenti Golhisar Tripadvisor

Gladyatorler Sehri Kibyra Antik Kenti Burdur Topragizbiz Blog

Kibyra Antik Kenti Tarihe Isik Tutuyor Trt Haber Foto Galeri

Kibyra Antik Kenti Kultur Portali

Kibyra Antik Kenti Gezimanya

Golhisar Belediyesi

Http Www Mediterra Org Wp Content Uploads Cdr Jun2018 13to64 Pdf

Leave a Reply