Izmir Efes Antik Kenti Tur

Ephesus ancient city için hazırladığımız 3d sanal gezinti projemizi gezebilirsiniz izmir virtual tour. Efes antik kenti izmir in selçuk ilçesine bağlı antik bir ören yeri.

Efes Sirince Meryemana Turu Efes Antik Kenti Selcuk Turkiye Tripadvisor

Efes izmir in selçuk ilçesinde bulunan antik bir yunan ve roma şehridir.

Izmir efes antik kenti tur. Kuşadası efes turu misafirlerimizden biri olmak kuşadası nın mükemmel konumundan faydalanmanın en iyi yoludur. Isa nın annesi meryem in hayatının son 9 yılını geçirdiğine inanılan ev st. Efes antik kenti olarak bilinen yerin açık adresi acarlar mahallesi efes harabeleri 35920 selçuk izmir türkiye şeklindedir.

Peki efes antik kenti nin büyük yerleşim yerlerine özel araçla uzaklığı ne kadar istanbul merkez efes arası 541 kilometre 6 saat 20 dakika ankara merkez efes arası 620 kilometre 7 saat 20 dakika. Efes antik kenti ni gezip bitirdikten sonra öğle yemeği molası ve ardından izmir merkez e iniyoruz alsancak ta vereceğimiz serbest zamanın ardından eskişehir e dönüş vakti aracımızdaki yerlerimizi alıyoruz ve eskişehir e doğru yola çıkıyoruz yolda vereceğimiz mola nın ardından gecenin ilerleyen saatlerinde eskişehir e ulaşıyoruz ve bir başka mevsim tour. Kendisi her ne kadar türkiye nin aydın ilinde olsa ve efes de izmir sınırları içinde yer alsa bile aslında bu iki nokta birbirine çok yakın bir mesafede bulunmaktadır.

Tur süresince konuklarımızın keyifli zaman geçirmelerine gezilen ve ziyaret edilen yerler hakkında doğru bilgilenmelerine önem gösteriyoruz. Efes özellikle roma döneminde imparatorluğun en önemli şehirlerinden biri haline gel. Izmir gezilecek yerler listesinin en değerli yerlerinden efes antik kenti izmir in güneyinde selçuk ilçesi sınırlarında yer alıyor.

Tabii ki efes hakkında hiçbir şey bilmiyorsanız bu yakınlık önemsiz gelebilir. Bu sebeple dünya mirasları arasında ilk sıralarda yerini almıştır. Antik şehir izmir den 83 selçuk tan 3 5 kuşadası ndan 19 istanbul dan 552 ankara dan ise 628 km uzaklıkta.

Efes antik kenti nerede. Selçuk ilcesinde efes antik kenti haricinde gezilebilecek diğer yerler. Efes antik kenti baharın gelmesi hem doğanın renk değişimine uğrayacağını hem de bölgenin kendine has insanları ve karakterlerine doğallığına daha kolay ulaşmanızı sağlayacak.

Doğal ve natürelliklerle karşılaşmak için tam zamanı kendine özgü mimarisiyle öne çıkan bir bölge yi sizlere ssc tur farkıyla sunuyoruz. Izmir in selçuk ilçesinde bulunan cilalı taş devrinden bugüne kadar ulaşmış efes antik kenti sadece türkiye de değil tüm dünyada eşi benzeri olmayan tarihi miraslardan birisidir.

Izmir Cikisli Gunluk Turlar Efes Sirince Meryemana Turu Ephesus Tour

Izmir Cikisli Efes Sirince Meryemana Turu Izmir Cikisli Efes Sirince Meryem Ana Turu

Izmir Efes Antik Kenti Tur Istik

Efes Sirince Pamukkale Turlari Ekonomik Ege Turlari

Efes Antik Kenti Biz Evde Yokuz

Efes Antik Tiyatro 3d Sanal Gezi Turu Gezilecek Tarihi Yerler

Efes Antik Kenti Biz Evde Yokuz

Efes Antik Kent Gezi Rehberi Efes Gezi Programini Yaptin Mi Pegasus

Efes Antik Kent Turlari Izmir Cikisli Sirince Efes Meryemana Turu 0232 388 30 33 Izmir Cikisli Turlar Geziport

Leave a Reply