Gölhisar Kibyra Antik Kent

Kibyra gölhisar antique city is 108 km 67 mile far to burdur centurum. Kies een andere datum.

Gladyatorlerin Sehri Kibyra Seyahat Haberleri

Burdur un gölhisar ilçesinde yer alan kibyra antik kenti.

Gölhisar kibyra antik kent. Kibyra antik kenti gölhisar. Kentin tarım faaliyetlerine yönelik yapılan gözlemlerde tiyatro tepesinin kuzeyi ve batısındaki dağ eteklerine kadar parçalar halinde uzanan küçük düzlüklerde antik teraslama ve çiftlik yerleşimlerine ait mimari döşemler tespit. Kentin yerleşim alanı oldukça büyüktür.

Er zijn helaas geen tours en activiteiten beschikbaar om online te boeken op de data die u heeft geselecteerd. Unfortunately a car is strongly recommended if you want to reach this place as there are no organised tours and public transport is virtually nonexistent. Kibyra antik kente hoşgeldiniz gölhisar medusa kibyra cibyra antik kent.

1 van 4 dingen om te doen in golhisar. Yapılar simetrik düzenlenmiş tepelik teraslanarak göl ve ova manzarasına hâkim konumda ve hiçbir yapı bir diğerinin manzarasını kesmeyecek biçimde yerleştirilmiştir. Kibyra antik kenti burdur gölhisar ilçesinin horzum mahallesinde birbirinden derin yarlarla ayrılan hâkim üç tepelik üzerinde yer almaktadır.

Antik dönemde kibyra nın su ihtiyacını gideren aynı doğal kaynaklar bugün gölhisar ilçesi nin içme suyunu karşılamaktadırlar. Likya karya pisidya ve frigya nın kesişme noktasında yer alması ve anadolu da bulunan en büyük ve sağlam sahen zemin mozaiğine sahip antik kent olma özelliği ile dikkat çekiyor kibyra antik kenti kentin tarihçesi ulaşım önerileri bu yazıda sizi bekliyor. Bugune kadar gordugum en guzel antik kent kesinlikle gorulmeli ben boyle guzel bir enerjiyi baska bir yerde hissetmedim inanilmaz derece rahatlatici biryer her tatafta sahaserler var hangisini anlatsam ki en iyisimi gidin ve yaşayin.

Wat te doen in golhisar.

Kibira Vikipedi

Kibyra Antik Kenti Nerede Kibyra Antik Kenti Hakkinda Bilgi Tarihi Efsanesi Giris Ucreti Ve Ziyaret Saatleri

Ana Cadde Havuz Kibyra Antik Kenti 02 09 2017 Golhisar Burdur Picture Of Kibyra Antik Kenti Golhisar Tripadvisor

Gladyatorler Sehri Kibyra Antik Kenti Ntv

Anadolu Panosundaki Pin

Kibyra Antik Kenti Arkeogezgin

Kibyra Antik Kenti Kultur Portali

Odeon Kibyra Golhisar Picture Of Kibyra Antik Kenti Golhisar Tripadvisor

Kibyra Antik Kenti Nomisma Youtube

Leave a Reply