Fethiye Antik Tiyatro

Kültür ve turizm bakanlığından alınan izin ile muğla valisi fatih şahin tarafından koruma uygulama ve denetim büroları kaynaklarından restorasyon için ödenek ayrıldı. Kibyra antik tiyatro check out tripadvisor members 26 583 candid photos and videos of kibyra.

Telmessos Antik Tiyatrosu Ndaki Restorasyon Calismalari Turizm Haberleri

Fethiye deki telmessos antik tiyatro turizm sezonuna yetişmeyecek.

Fethiye antik tiyatro. Fethiye şehir merkezindeki telmassos antik tiyatrosu nun restorasyon ihalesi 4 milyon 522 bin 814 tl ye yapıldı. Telmessos antik tiyatrosu fethiye. Son yapılan sözde restorasyon ile tiyatro yeni mermerler kullanılarak yeniden yapıldı.

Fethiye nin merkezinde dünyanın denize en yakın antik tiyatrolarından biri olarak tanınan telmessos antik tiyotsu su restore edildi. Kibyra antik tiyatro check out tripadvisor members 25 621 candid photos and videos. 9 yorum makale ve 5 resme bakın.

Telmessos antik kenti nerede nasıl gidilir. Maalesef tiyatro kısmı durmakla birlikte antik kısmı yok oldu. Muğla nın fethiye ilçesinde bulunan roma döneminde yapılan ve bizans döneminde arena olarak kullanılan türkiye nin denize yakın en eski tiyatrosu olan telmessos un restorasyonu gecikti.

Fethiye telmessos antik tiyatrosu chp muğla milletvekili ömer süha aldan muğla nın fethiye ilçesinde bulunan telmessos antik tiyatrosu nun restorasyon çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. çalışmaların halen tamamlanamadığı tiyatro ziyarete. Haritada hazır gezi rotalarıyla gezi noktaları oluşturabilirsiniz.

Yani kısacası tarih katledildi.

Telmessos Antik Tiyatrosu Tatil Villam

Antik Tiyatro Unutuldu 10 Jpg Fethiye Haber Net

Telmessos Antik Tiyatrosu Fethiye Telmessos Antik Tiyatrosu Yorumlari Tripadvisor

Telmessos Antik Tiyatrosu Restorasyondan Onceki Ve Sonraki Hali Youtube

Fethiye Nin Mutlaka Gorulmesi Gereken 13 Antik Kenti Haber Gezi

Yine Banyo Mermeri Tartismasi Basladi Son Dakika Guncel Haberler

Antik Tiyatro Hakkinda Bilgiler Fethiye Ilcesi

Telmessos Antik Tiyatrosu Tatil Villam

Fethiye Deki Telmessos Antik Tiyatrosu Restore Edilecek Mugla

Leave a Reply