Denizli Pamukkale Laodikya Antik Kenti

Laodikya antik kenti denizli nin pamukkale ilçesine bağlı olan eskihisar goncalı ve bozburun köyleri sınırları içerisinde yer alan leodikya antik kenti lykos vadisi nde bulunan en önemli kent olma özelliği taşıyor. Pamukkale belediyesinden laodikya kazılarına 2 2 milyon tl destek d20haber denizli deki en güncel gelişmeler denizli haberleri özel haberler son dakika haberleri gündem spor ve özgün içeriğiyle bir tık kadar yakınınızda denizli haber sitesi antik kent avni örki denizli laodikya laodikya kazılarına destek pamukkale belediyesi prof.

Laodikeia Antik Kenti Kultur Portali

Laodikeia antik kenti nerede ve nasıl gidilir.

Denizli pamukkale laodikya antik kenti. Pamukkale belediye başkanı avni örki önemli bir protokole daha imza attı. Pamukkale üniversitesi laodikya kazı heyeti ile yapılan protokolle laodikya antik kenti kuzey kutsal agora batı portiğinin kuzey bölümü pamukkale belediyesi tarafından restore edilecek. Laodikya antik kenti diye de anılan laodikeia antik kenti denizli ye bağlı eskihisar ve bozburun köyleri içerisindedir.

Denizli otogarı ndan pamukkale yönüne giden toplu taşıma araçlarına binebilirsiniz. Laodikeia antik kenti yakınlarındaki restoranların tümüne tripadvisor dan bakın. 52 km lik bir yol var önümde gezilecek 3 antik kent ve üzerinde yürünecek pamuktan dağlar.

Denizli tarihi eserleri arasında çok öneme sahip olan kent il merkezi pamukkale travertenleri ve hierapolis antik kenti ne çok yakın bir mesafede yer alıyor. Denizli pamukkale yolu takip edilerek 6 km. Denizli den başlayacak olan gezi güzergâhımda öncelikle laodikeia antik kenti ne uğrayacağım ardından pamukkale ve hierapolis antik kenti ni ziyaret ettikten sonra son durağım yenicekent beldesinde yer alan tripolis antik kenti olacak.

Deze tickets en tours in laodikeia antik kenti worden in meerdere talen aangeboden. Gidildikten sonra korucuk mahallesi nden batı yönde ayrılan yol yaklaşık 500 metre takip edilerek laodikya antik kenti örenyerine ulaşılır. Pamukkale de daha uzun süre kalmak ve şifalı sularından yararlanmak isteyenler ise antik kentin ve travertenlerin yakınında yer alan termal tesislerde hem konaklayabilir hem de masaj termal sular ve çamur banyolarının keyfini yaşayabilirler.

Hierapolis laodikeia tour vanaf us 440 00 hierapolis laodiekia tour vanaf us 396 43 turkije seven churches tour vanaf us 2 306 08 bekijk alle ervaringen in laodikeia antik kenti op tripadvisor. Laodikya antik kenti yazının girişinde de belirttiğim gibi denizli ilinde bulunuyor. 0 09 km pamukkale safak restaurant 0 78 km doyum pide salonu 8 11 km hiera coffee tea house 8 14 km fenomen burger house cafe pub 8 28 km meşhur denizli kebapçısı.

Denizli otogardan pamukkale ye giden minibüsler veya korucuk minibüsleri ile ulaşım imkanı bulunmaktadır. Laodikeia antik kenti ulaşım açısından son derece kolay bir konumdadır. Başkan örki bu tarihi kazıya biz de 2 milyon 200 bin tl tutarında destek vereceğiz dedi.

Laodikeia antik kenti yakınlarındaki restoranlar. Hierapolis antik kenti oldukça iyi biçimde korunarak günümüze ulaşmayı başarmıştır.

2 Bin 200 Yillik Tiyatro Ziyarete Aciliyor Keyif Haberleri

Laodikeia Antik Kenti Arpa Boyu Yol

Denizli Laodikya Antik Kenti Nin En Eski Yerlesim Yeri Bulundu

Laodikya Antik Kenti Arkeoloji Kazilari 15 Yilini Kutluyor Haberi Arkeolojik Haber Arkeoloji Haber Arkeoloji Haberleri

Denizli Deki 2200 Yilik Antik Tiyatro Yeniden Aciliyor

Laodikya Antik Kenti Ne Nasil Gidilir

Laodikeia Antik Kenti Nerede Ziyaret Saatleri Giris Ucreti Denizli Gezilmesi Gereken Yerler

Arkeolog Cift Laodikya Antik Kenti Nde Evlendi Haberler Hurriyet

Laodikeia Antik Kenti Denizli

Leave a Reply