Dalan Antik Sabun Içeriği

Hem saç hem de vücut temizliğinde kullanılabilir doğal bir sabundur. 15 00 tl 9 95 tl.

Dalan Antik Sabun Ozellikleri Ve Faydalari Sabun Gen Tr

Fiyatı da bir o kadar uygun.

Dalan antik sabun içeriği. Ciltte canlılık ve yumuşaklık kazandırır. Bu özelliği ile banyolarda vazgeçilmez olarak yerini korur. Doğal içeriği ve özel çiçek kokuları ile fark yaratan sabunlar tamamen el üretimi olduğu için fiyat açısından türüne uygun fiyatlar ile alıcıya sunulur.

Kokusu ağır değil bıraktığı histen cildinizi kurutmadığını anlamak zor değil. Ana menü ana sayfa. El yapımı olan dalan antik.

Zeytinyağı içeren dalan pirina antik zeytinyağlı sabun özellikle saç dökülmesi ve kepeğe karşı etkisi ile uluslararası laboratuvarlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır. Saf dalan sabun fiyatları. Dalan antik pirina sabun 900 g.

75 yıldır el yapımı metotlarına sadik kalarak üretilmektedir. Dalan antik serisi sabunları geçmişin doğal temizlik anlayışını el yapımı metotlara sadık kalarak korur. Dalan antik sabun dalan firması tarafından üretilen 100 zeytin yağından oluşan el yapımı geleneksel bir sabundur.

Yüzde 100 saf zeytinyağından üretilmiştir. Antik pirina antik zeytinyağlı defne antik zeytinyağlı lavanta gibi çeşitleri farklı özellikleri ve hoş kokuları ile her zevke hitap. 180g x 5 adet 900g dalan antik 70 yıldır aynı saflıkta geçmişin doğal temizlik anlayışını aynı saflık hissiyle yaşatan dalan antik eski bir aile geleneği türk banyo kültürünün değişmez bir güzellik alışkanlığıdır.

70 yıldır el yapımı metotlarına sadık kalarak üretilmektedir. Sabun içeriği basit anlamda sabun içeriğinde bir bazın ve bir asidin reaksiyonu sonucu meydana gelen tuza verilen addır bu sabunun oluşması içinde bulunan asit bir yağ asididir. Temizlik sağlarken cildin bakımını da yapar.

Tüm vücudum ve yüzüm için kullanıyorum. Zeytinyağının besleyici ve canlandırıcı özelliklerini taşır. Dalan pirina zeytinyağlı antik sabun.

Dalan antik pirina zeytinyağlı kalıp sabun 900g paket içeriği. Saçınız ve tüm vücudunuz için güvenle kullanabilirsiniz. Vücut duş ürünleri sabun.

Dalan antik asırlık tecrübe ve aynı saflıkta cilt ve saç sağlığınız için geleneksel zeytinyağlı sabun 5×180 gram geçmişin doğal temizlik anlayışını aynı saflık hissiyle yaşatan dalan antik eski bir aile geleneği türk banyo kültürünün değişmez bir güzellik alışkanlığıdır. Dalan antik zeytinyağlı defne sabun defne yağı ve zeytinyağından yapılmış bitkisel banyo sabunudur. Dalan antik zeytin yağlı sabun el yapımı tekli 170 gr 34.

Cildi nemlendirmeye canlandırmaya ve yumuşatmaya yardımcı olur. Dalan antik zeytinyağlı defne sabunu içeriği gerçekten de tamamen temiz olan kalıp sabundur. Bir diğer özelliği ise sabunun el yapımı olması ve hiçbir kimyasal madde içermemesidir.

Dalan Antik Pirina Zeytinyagli Kalip Sabun 900g Dermoeczanem Com

Umutlu Ev Kadini Guzellik Makyaj Dalan Antique Zeytinyagli Defne Sabunu Inceleme

Dalan Antik Geleneksel Zeytinyagli Sabun 5 Li 900gr Platin

Dalan

Dalan Antik Zeytin Yagli Defne Sabunu

Dalan Antik Zeytinyagli Defne Sabunu Kullananlar Ve Hakkinda Yorumlari

Kuru Ve Hassas Ciltlere Sabun Onerisi Dalan Zeytinyagli Sabunlar Vanity Lily

Dalan

Umutlu Ev Kadini Guzellik Makyaj Dalan Antique Pirina Zeytinyagli Sabun Inceleme

Leave a Reply