Caferli Antik Köy Kahvaltı

Antik köy restaurant yeşil ve denizi birlestiren manzarası ile gönlümüzü fethetti. 13 30 arası sıcak soğuk 55 çeşit kahvaltı açık büfe kişibaşı 35 tl dir.

Antik Koy Kahvalti Evi 4159 Ziyaretcidan 89 Tavsiye

Antik dekorasyonu ve nostaljik müziklerle sizi eskilere götüren köy kahvemizde yaz kış keyifli vakit geçirirerek aynı zamanda mekanımızı gezebilirsiniz.

Caferli antik köy kahvaltı. Antik köy kahvaltı evi aydın antik köy kahvaltı evi aydın photos antik köy kahvaltı evi aydın location antik köy kahvaltı evi aydın address antik köy kahvaltı evi aydın antik koy kahvaltı evi aydın antik. Caferli köy ü 09400 aydın. Isimsiz yol 33 caferli kuşadası aydın.

Hafta sonları açık büfe hafta içi de bol çeşitli kahvaltı seçenekleri sizleri bekliyor. Antik köy kahvaltı evi caferli aydın telefon adres nerede iletişim çalışma saatleri ve sipariş bilgileri. şehrin gürültüsünden uzak huzurlu çam ağaçlarının altında salaş bir kahvaltıcı burası.

Serpme kahvaltısına semaverde çay bazlama ekmek fırınlanmış kaşarlı mantar tulum ve beyaz peynir petekli bal kaymak tereyağ çeşitli reçeller zeytinler dahil. Açık büfede kahvaltı hizmeti corona ile ilgili gerekli tedbirler alınarak verilmektedir. şehrin gürültüsünden uzakta olmasına rağmen bir o kadar da şehre yakın olan antikköy de doğal ve organik köy ürünlerinden oluşan açık büfe ile kahvaltı yapabilirsiniz.

Sırada listelenen antik köy 2 ile ilgili 37 tarafsız yoruma bakın. Antik köy kahvaltı evi aydın antik köy kahvaltı evi aydın photos antik köy kahvaltı evi aydın location antik köy kahvaltı evi aydın address antik köy kahvaltı evi aydın antik koy kahvaltı evi aydın antik. Caferli köy ü 09400 aydın.

Tripadvisor sitesinde 5 üzerinden 2 puanla derecelendirilmiş ve istanbul bölgesindeki 15 064 restoran arasında 10 047. Antik köy 2 istanbul.

Antik Koy Kusadasi Restoran Yorumlari Tripadvisor

Antik Koy Kahvalti Evi Aydin Kusadasi

Antikkoy Nerede Nasil Gidilir Ve Kahvalti Fiyatlari Catalca

Antik Koy Kahvalti Evi 4159 Ziyaretcidan 89 Tavsiye

Antikkoy Nerede Nasil Gidilir Ve Kahvalti Fiyatlari Catalca

Antikkoy Tanitim Filmi Youtube

Antik Koy Kahvalti Evi Aydin Kusadasi

Antik Koy Kahvalti Evi 4159 Ziyaretcidan 89 Tavsiye

Kahvalti Sofrasi Picture Of Antik Koy Kusadasi Tripadvisor

Leave a Reply