Bodrum Antik Tiyatro Park Yeri

8 mayıs cuma saat. Bodrum turgutreis yolu üzerinde yer alan bodrum antik tiyatrosu 1960 larda geçirdiği restorasyondan sonra 13 000 kişi kapasitesiyle bir çok festivale ev sahipliği yapıyor.

Voyage Hotel Join The Happiness

Inanılmaz akustiği ve büyüleyici atmosferiyle burada bir konsere gelmek en klasikleşmiş bodrum deneyimlerinden.

Bodrum antik tiyatro park yeri. Bodrum antik tiyatrosu tripadvisor da bodrum türkiye bölgesi için 635 seyahatsever yorumunu 270 samimi resmi ve büyük fırsatları görün. Bodrum antik tiyatro yıllardır bodrum daki en büyük konser organizasyonlarının yapıldığı yer olmuştur. Konsere araba ile gitmeyi planlıyorsanız da park yeri bulma konusunda çok zorlanacağınızı bilmenizde fayda var.

Bodrum un ortasındaki göktepe dağının güney eteklerindeki bu tiyatro anadolu nun en eski tiyatrolarından biridir. 1960 larda bir grup türk tarafından restore edilen bu tiyatro günümüzde de bodrum daki birçok festivale sahne olmaktadır. 650 yılına kadar uzanan bodrum birçok medeniyete ev sahipliği yapmış gerçek bir tarih.

Huzur yeri tripadvisor da antik tiyatro otel için gezgin yorumlarını 225 gerçek fotoğrafı görün ve büyük fırsatları inceleyin. Bodrum her noktası ile herkesi kucaklayan bir tatil beldesidir. Tatil denince akla ilk gelen beldelerimizden bodrum a defalarca yaz tatiline gittiniz mutlaka kale ve antik tiyatro yu uzaktan gördünüz belki gezdiniz belki de sadece konserler için gittiniz oysa pers karia roma bizans ve osmanlı gibi büyük devlete tanıklık etmiş ve tarihi m ö.

2016 yılında istanbul ve çeşme den sonra turkcell yıldızlı geceler de bodrum a şube açan. Antik tiyatro bugün pek çok konsere ve tiyatro gösterilerine ev sahipliği yapmaktadır. Bodrum antik tiyatro antik.

Bodrum antik tiyatro bodrum un ortasındaki göktepe dağının güney eteklerindeki bu tiyatro anadolu nun en eski tiyatrolarından biridir. 2005 yılında aischylos un lysistrata adlı oyunu bodrum ticaret odasının olarak gelen atina üniversitesi tiyatro öğrencileri tarafından yunanca aslına uygun olarak sahneye kondu. Ancak her şeye rağmen bu güzel tarihi yapı içinde konser keyfi bir başkadır.

Yüzyıla tarihlenen görkemli bir yapıdır. Yer alan ve nekropol yani mezarlık olarak kullanılmış olan göktepe nin güney yamacına rastlanmış m. Bodrum antik tiyatrosu 2002 yılında özel bir şirket tarafından restore ettirildi.

20 00 çankaya nazım hikmet kültür ve sanat merkezi ankara.

Mugla Da Antik Tiyatro Otopark Olarak Kullaniliyor Arkeofili

Bodrum Antik Tiyatro Hakkinda Bilgi Tarihi Konserler Giris Ucreti Nerede

Bodrum Antik Tiyatro Mugla Biletleri

Bodrum Tarihi Gezilecek Yerleri Gezicini

Bodrum Antik Tiyatrosu Bodrum Anfi Tiyatrosu Bodrum Turkiye Tripadvisor

Bodrum Antik Tiyatrosu Rehberi Nerede Tarihi Ve Giris Ucreti

Bodrum Antik Tiyatrosu Rehberi Nerede Tarihi Ve Giris Ucreti

Bodrum Antik Tiyatro Hakkinda Bilgi Harikalar Diyari Tatil Gezi Rehberi

Bodrum Antik Tiyatrosu Rehberi Nerede Tarihi Ve Giris Ucreti

Leave a Reply