Bodrum Antik Tiyatro Konserleri Eylül

Bodrum antik tiyatro yaz konserleri ile ilgili tüm bilgiler. Bodrum yaz konserleri 19 temmuz 2 eylül tarihleri arasında bodrum antik tiyatro da gerçekleşecek.

Antik Tiyatro Yaz Konserleri Basliyor Bodrum Un Lider Haber Merkezi

Bodrum un ortasındaki göktepe dağının güney eteklerindeki bu tiyatro anadolu nun en eski tiyatrolarından biridir.

Bodrum antik tiyatro konserleri eylül. Etkinlikler bodrum antik tiyatrosu nda halka açık ve ücretsiz gerçekleşecek. Kenan doğulu cum 19 07 19. Inna kenan doğulu sıla candan erçetin levent yüksel sertab erener sibel can duman mabel matiz kardeş türküler şevval sam mfö sunay akın ilhan şeşen bülent ersoy gibi birbirinden ünlü isimler sahne almıştı.

Yeni nesil kütüphanesi sanat etkinlikleri klasik müzik jazz konserlerinin yanısıra çeşitli deneyimler üzerine kurgulanan atölyeleri ile vazgeçilmez bir mekan deneyimi sunar. Geçtiğimiz yıl bodrum antik tiyatro yaz konserlerinde. Bodrum turgutreis yolu üzerinde yer alan bodrum antik tiyatrosu 1960 larda geçirdiği restorasyondan sonra 13 000 kişi kapasitesiyle bir çok festivale ev sahipliği yapıyor.

50 videos play all mix inna bodrum antik tiyatro konser youtube ajda pekkan 60 s 70 s classics live bodrum antik tiyatro 30 08 2016 duration. Sertab erener elektrik akustik cmt 20 07 19. Bodrum un en güzel zamanı dediğimiz burada yaz kış yaşayanlar olarak gün saymayı bitiremediğimiz eylül ayı birbirinden nefis etkinlikler konserler festivaller ile geliyor.

Bu listeyi her hafta güncellediğimizi ve yeni eklenen etkinlikleri kaçırmamak için mini bültenimize şuradan kayıt. Yaz bitti sananlara inat bodrum un en sevdiğimiz sezonu açılıyor. Bodrum da yer alan zai yaşam gastronomi müzik sinema tiyatro edebiyat ve sanat aynı çatı altında 5 duyuya hitap ederek kurgulanan bir yaşam alanıdır.

Bodrum antik tiyatro nun her yıl olduğu gibi bu yıl da doyamadığımız yaz konserleri 1 eylül akşamı gerçekleşecek sıla konseri ve 2 eylül akşamı gerçekleşecek mabel matiz konseri ile son buluyor. Ajda pekkan live records 4 708 views. 1 eylül dünya barış günü bodrum da fransız sanatçı loulou dedola nın konseri ve atatürk kıyafetleri defilesiyle kutlanacak.

2146 halikarnas bodrum şubesi muğla. Bodrum antik tiyatro mekanındaki tüm festivaller detaylar ve bodrum antik tiyatro festival takvimi türkiyenin en detaylı ve bağımsız festival takvimi sitesi festtrde. Yilin ilk bodrum konseri ajda pekkan dan.

Antik tiyatro daki etkinliklerin sunumunu ise ünlü ressam bedri baykam yapacak.

Bodrum Antik Tiyatro Mugla Biletleri

Yaz Konserleri Hakkinda Tum Bilgiler Festtr Turkiye Festival Takvimi

Yildiz Sevgisi Antik Tiyatro Ya Sigmadi Genel Maras Ana Haber

Etkinlik Konser 1 Eylul Dunya Baris Gunu Bodrum Da Fransiz Sanatci Loulou Dedola Nin Konseri Bodrum Belediyesi

Bodrum Antik Tiyatro Mugla Biletleri

Bodrum Eylul Etkinlikleri

Sanat Gunesi Zeki Muren Bodrum Antik Tiyatro Daki Konserle Anildi Haberi Arkeolojik Haber Arkeoloji Haber Arkeoloji Haberleri

Bodrum Etkinlikleri Konserler Festivaller Biz Evde Yokuz

Bodrum Antik Tiyatro Sahnesi Updated Bodrum Antik Tiyatro Sahnesi Facebook

Leave a Reply