Bodrum Antik Tiyatro Konserleri Ağustos 2019

Bodrum turgutreis yolu üzerinde yer alan bodrum antik tiyatrosu 1960 larda geçirdiği restorasyondan sonra 13 000 kişi kapasitesiyle bir çok festivale ev sahipliği yapıyor. Bodrum antik tiyatro da ilk kez konser veren hakan altun bodrum a yerleştiğini açıkladı.

Kenan Dogulu Bodrum Antik Tiyatro Salladi Guncel Kadin

Bodrum antik tiyatro yaz konserleri ile ilgili tüm bilgiler festival programı ve detaylar türkiyenin en detaylı ve bağımsız festival takvimi sitesi festtrde.

Bodrum antik tiyatro konserleri ağustos 2019. Bodrum antik tiyatro da gerçekleşecek olan yaz konserleri bu yıl da binlerce kişiyi sevdiği. Bodrum da ağustos ayını ve tabii bayram tatilini 珞 heyecanla karşılıyoruz. 27 ağustos 2019 hande ünsal konserleri gümbet sebastian 27 ağustos 2019 ajda pekkan konseri bodrum antik tiyatro 28 ağustos 2019 mustafa keser konseri bodrum kalesi.

Biletinizi tek tusla tek telefonla ve tek adimla alabilirsiniz. 16 ağustos 2019 16 ağustos 2019. Gazapizm 12 ağustos çarşamba levent yüksel 15 ağustos cumartesi mabel matiz ve 22 ağustos cumartesi erol evgin konserleri ile devam edecek.

Sertab erener in performansı ile başlayan kerkisolfej bodrum antik tiyatro konserleri 1 ağustos cumartesi büyük ev ablukada 2 ağustos pazar ayta sözeri 3 ağustos pazartesi duman 8 ağustos cumratesi gazapizm 12 ağustos çarşamba levent yüksel 15 ağustos cumartesi mabel matiz ve 22 ağustos cumartesi erol evgin konserleri ile devam edecek. Bodrum un ortasındaki göktepe dağının güney eteklerindeki bu tiyatro anadolu nun en eski tiyatrolarından biridir. Biletix eglenceye giris biletiniz.

Kültür sanat etkinlikleri festivaller konserler partiler atölyeler tiyatro oyunları stand up şovları ve çok daha fazlasıyla sezonun en hareketli zamanına balıklama dalıyoruz. Bodrum antik tiyatro konserleri sertab erener ile start aldı. Klasik bodrum manzarası tarihi dokusu ve sahne alan sanatçılar da dahil tüm katılımcıları kendi aurasına alan antik tiyatro en az bir kez deneyimlenmesi gereken etkinlerden biri.

Binlerce kişiyi coşturan hakan altun yaklaşık 1 saat konserini uzattı. Bodrumluculuk etkinlik rehberi ni her hafta güncellediğimizi ve yeni eklenen etkinlikleri kaçırmamak. Turizm sektörü 2019 un yüzde 20 sinde.

Bodrum ve konser dendiğinde tabi ki başı antik tiyatro konserleri çekiyor. Etiketler bodrum bodrum yaz konserleri bodrum yaz konserleri 2019 bodrum yaz konserleri 2019 takvimi candan erçetin duman ilhan şeşen bülent ersoy inna kardeş türküler kenan doğulu. çagri merkezimiz 0850 755 55 55.

Bodrum Antik Tiyatro Yine Unlu Isimleri Agirlayacak

Bodrum Bu Yaz Konsere Doyacak

Antik Tiyatro Yaz Konserleri Basliyor Bodrum Un Lider Haber Merkezi

Unlulerin Bodrum Konserleri Bodrum Antik Tiyatrosu Konser Tarihleri

Bodrum Antik Tiyatro Konserleri Basliyor Istanbul Sanat Magazin

Bodrum Antik Tiyatro Mugla Biletleri

Erol Evgin Bodrum Antik Tiyatro Da Konser Verdi

Bodrum Antik Tiyatro Mugla Biletleri

Bodrum Antik Tiyatro Da Yaz Konserleri Basliyor Nnz Nerde Ne Zaman

Leave a Reply