Bodrum Antik Tiyatro Eylül Konserleri

2146 halikarnas bodrum şubesi muğla. Bodrum antik tiyatro nun tarihi ve mistik atmosferinde 2020 yılının ilk bodrum açıkhava konserine imza atan sertab erener şarkıları ile sahnesinde devleşirken kendisine tarihe not düşülecek bu gecede yalnız bırakmayan hayranları da hemen her şarkısına koro halinde eşlik ettiler.

Bodrum Eylul Etkinlikleri

Bodrum antik tiyatro yaz konserleri bodrum antik tiyatro etkinliği öğrenmek ve hakkında detaylarına ulaşmak için hemen kral müzik i ziyaret et.

Bodrum antik tiyatro eylül konserleri. Bodrum antik tiyatro nun her yıl olduğu gibi bu yıl da doyamadığımız yaz konserleri 1 eylül akşamı gerçekleşecek sıla konseri ve 2 eylül akşamı gerçekleşecek mabel matiz konseri ile son buluyor. Geçtiğimiz yıl bodrum antik tiyatro yaz konserlerinde. 50 videos play all mix inna bodrum antik tiyatro konser youtube ajda pekkan 60 s 70 s classics live bodrum antik tiyatro 30 08 2016 duration.

Inna kenan doğulu sıla candan erçetin levent yüksel sertab erener sibel can duman mabel matiz kardeş türküler şevval sam mfö sunay akın ilhan şeşen bülent ersoy gibi birbirinden ünlü isimler sahne almıştı. Bu listeyi her hafta güncellediğimizi ve yeni eklenen etkinlikleri kaçırmamak için mini bültenimize şuradan kayıt. Ajda pekkan live records 4 708 views.

Inanılmaz akustiği ve büyüleyici atmosferiyle burada bir konsere gelmek en klasikleşmiş bodrum deneyimlerinden. Bodrum antik tiyatro yaz konserleri ile ilgili tüm bilgiler. Bodrum un en güzel zamanı dediğimiz burada yaz kış yaşayanlar olarak gün saymayı bitiremediğimiz eylül ayı birbirinden nefis etkinlikler konserler festivaller ile geliyor.

Yilin ilk bodrum konseri ajda pekkan dan. Yaz bitti sananlara inat bodrum un en sevdiğimiz sezonu açılıyor. Bodrum turgutreis yolu üzerinde yer alan bodrum antik tiyatrosu 1960 larda geçirdiği restorasyondan sonra 13 000 kişi kapasitesiyle bir çok festivale ev sahipliği yapıyor.

2016 yılında istanbul ve çeşme den sonra turkcell yıldızlı geceler de bodrum a şube açan etkinliklerden oldu. Sertab erener elektrik akustik cmt 20 07 19. Bodrum antik tiyatro yıllardır bodrum daki en büyük konser organizasyonlarının yapıldığı yer olmuştur.

Bodrum un ortasındaki göktepe dağının güney eteklerindeki bu tiyatro anadolu nun en eski tiyatrolarından biridir. Türkiye nin online müzik kanalı. Kenan doğulu cum 19 07 19.

Bodrum yaz konserleri 19 temmuz 2 eylül tarihleri arasında bodrum antik tiyatro da gerçekleşecek.

Bodrum Eylul Etkinlikleri

Antik Tiyatro Yaz Konserleri Basliyor Bodrum Un Lider Haber Merkezi

Bodrumyazkonserleri 14 Temmuz Bodrum Antik Tiyatro Sahnesi Facebook

Haktan Canevi Bodrum Antik Tiyatro 4 Eylul Carsamba Facebook

Loulou Dedola Bodrum Baris Konseri 01 Eylul 2020 Egeetkinlik Com Firsat Etkinlikleri Konserler Tiyatro Festival

Bodrum Antik Tiyatro Konserleri Basliyor Istanbul Sanat Magazin

Bodrum Oda Orkestrasi 8 Eylul Tarihinde Bodrum Antik Tiyatro Sahnesi Facebook

Bodrum Engelliler Saglik Vakfi Yararina Zamansiz Sarkilar Konseri Biletleri

Bodrum Eylul Etkinlikleri

Leave a Reply