Bodrum Antik Tiyatro Bilet

Bodrum un ortasındaki göktepe dağının güney eteklerindeki bu tiyatro anadolu nun en eski tiyatrolarından biridir. Biletinizi tek tusla tek telefonla ve tek adimla alabilirsiniz.

Bodrum Antik Tiyatro Mugla Biletleri

Bodrum antik tiyatrosu daha sonraki yüzyıllarda daha da büyütülerek özellikle m s.

Bodrum antik tiyatro bilet. 1960 larda bir grup türk tarafından restore edilen bu tiyatro en son restarasyonu bodrum belediyesi ericsson ve turkcell işbirliği ile gerçekleştirilmiştir günümüzde de bodrum. Tiyatro biletleri tiyatro oyunları resitaller toplulukları ve sahnelerine sergiler ve galerilere istanbul ankara izmir bursa eskişehir antalya ve ülkenin her noktasından tek tıkla ulaşabilirsiniz. Tiyatro üç bölümden oluşuyor.

Yatay olarak ikiye ayrılmış ve alt kısmı ise günümüze kadar varlığını korumuş. Muğla bodrum da bodrum antik tiyatrosu. Biletix eglenceye giris biletiniz.

Bodrum antik tiyatro yaz konserleri sevdiğiniz isimleri sizlerle buluşturuyor. Bodrum un ortasındaki göktepe dağının güney eteklerindeki bu tiyatro anadolu nun en eski tiyatrolarından biridir. Bodrum turgutreis yolu üzerinde yer alan bodrum antik tiyatrosu 1960 larda geçirdiği restorasyondan sonra 13 000 kişi kapasitesiyle bir çok festivale ev sahipliği yapıyor.

çagri merkezimiz 0850 755 55 55. 1960 larda bir grup türk tarafından restore edilen bu tiyatro günümüzde de bodrum daki birçok festivale sahne olmaktadır. Yy ın başlarında meydana gelen depremle birlikte çok hasar görmüş toprak altında kalmaya başlamıştır.

Gezip göreceğiniz antik tiyatro da günümüze oldukça sağlam biçimde oluşan ve 12 radyal merdivenle 11 parçaya ayrılan alt bölümü gezecek oturma yerlerinin bazılarının üzerine yazılan adları ola ki o çağda tiyatroya yardım veren ya da kombine bilet alan kişilerin adlarını. Muğla daki bodrum antik tiyatro mekanına ait konser biletlerini ilk sen al. Antik tiyatro klasik çağdaki bodrum dan günümüze ulaşabilen tek yapıdır.

Da roma imparatorluğu zamanında şimdiki halini almıştır. Oturma biçimi at nala benzeyecek şekilde oyulmuş ve şekil verilmiş. Ancak daha sonraki yüzyıllarda bu bölgede yerleşimin az olması ve özellikle 14.

Bodrum antik tiyatro konser bileti tükenmeden satın almak için hemen tıkla. Bodrum antik tiyatro daki konserleri dinle. Tiyatronun birinci bölümünde cavea yani oturma sıraları yer alıyor.

Bodrum un ortasındaki göktepe dağının güney eteklerindeki bu tiyatro anadolu nun en eski tiyatrolarından biridir.

Bodrum Antik Tiyatro Mugla Biletleri

Bodrum Antik Tiyatro Mugla Biletleri

Bodrum Antik Tiyatro Tiyatrolar Com Tr

Bodrum Antik Tiyatro Mugla Biletleri

Bodrum Antik Tiyatro Gezi Rehberi Nerede Nasil Gidilir Giris Ucreti

Bodrum Antik Tiyatro Hakkinda Bilgi Tarihi Konserler Giris Ucreti Nerede

Bilet Al Duman 22 Agustos 2018 21 00 Bodrum Antik Tiyatrosu Konseri Star Odasi

Koray Avci Biletleri

Haluk Levent Biletleri

Leave a Reply