Blaundus Antik Kenti

Yarı frigyali yarı lidyali bölge arasında kurulan bu antik kent birçok kültür barındırıyor. Diye merak ediyorsanız blaundus antik kenti özellikleri ve uşak blaundus antik kenti hakkında kısa bilgi almak için doğru yerdesiniz.

Blaundus Antik Kenti Kesfedilmeyi Bekliyor Usak

Blaundus antik kenti uşak ın ulubey ilçesi sülümenli köyü sınırları içerinde frigya ve lidya bölgeleri arasında yer alan görkemli bir antik kent.

Blaundus antik kenti. Yol kenarındaki kahverengi tabelaları her gördüğümüzde heyecanlanıyoruz. Blaundus antik kenti. Ege bölgesi antik şehir ve tarihi yerleri içinde uşak kenti sınırları içindeki blaundus antik kenti özellikle astronomi fotoğrafçılığını sevenler tarafından sıklıkla ziyaret edilmektedir.

M o 3 veya 4 yy kurulmuştur. Architectonische bezienswaardigheden in usak. Farklı kültürlerden etkilenen ve gelişim gösteren antik kent dünyanın ikinci büyük kanyonu olarak bilinen uşak ulubey kanyonu içerisinde bulunduğundan uşak ın en çok ziyaretçi çeken tarihi bölgesi.

Blaundus antik kenti derin ve dik vadiler ile çevrili yarımada şeklinde bir toprak parçası üzerine kurulmuş. Blaundus antik kenti bir vadiye doğru uzanan yarımada şeklinde bir yükseltiye kurulmuştur kentin üç. Bu tabelalar eski bir harita üzerinde hazinenin işaretli olduğu kırmızı bir çarpı işareti gibi gelmiştir hep bize.

Bazı kalıntılar bugüne kadar gelmiştir. Blaundus antik kenti ne amaçla yapılmıştır. Ulubey kanyonun bir kısmında tepe üzerinde duran bu şehrin ismi zaten tepe ismidir.

Blaundus antik kenti mutlaka ziyaret edin. Biz de yeni bir hazineye ulaşmak için yoldan sapıp 4 km sonra blaundus a varıyoruz. Yarımada şeklinde bir toprak parçası üzerinde kurulu olması şehrin girişinin sadece kuzeydeki kapı ile yapıldığını göstermektedir.

Yarımada şeklinde bir toprak parçası üzerinde kurulu olması şehrin girişinin sadece kuzeydeki kapı ile yapıldığını göstermektedir. Bu kalıntılar stonehenge andırıyor. Bezienswaardigheden en monumenten in usak.

Blaundus antik kenti üç tarafı oldukça derin ve dik vadiler ile çevrili bir yarımada benzeri bir yapı üzerinde kurulmuş bulunmaktadır. Activiteiten in de omgeving van blaundus antik kenti. Blaundus antik kenti anadolu da bulunan en ilginç antik kentlerden biridir.

Blaundus antik kenti uşak. Oude ruïnes in usak. Blaundus antik kenti üç tarafı oldukça derin ve dik vadiler ile çevrili bir yarımada benzeri bir yapı üzerinde kurulmuş bulunmaktadır.

Blaundos antik kenti blaundos ancient city.

Blaundus Antik Kenti Usak Ili Ulubey Arkeoloji Dunyasi Facebook

Blaundus Antik Kenti Baya Iyi

Blaundus Antik Kenti Usak Gezilecek Yerler Yolcu360

Blaundus Antik Kenti Nerede Blaundus Antik Kenti Hakkinda Bilgi Tarihi Efsanesi Giris Ucreti Ve Ziyaret Saatleri

Buyuk Iskender In Askerlerinin Sehri Blaundus Antik Kenti Yorum Guncel

Blaundus Antik Kenti Belgeseli Youtube

Blaundus Antik Kenti Usak Gezilecek Yerler Yolcu360

Ulubey Blaundos Antik Kenti Kultur Portali

Blaundus Antik Kenti Ulubey Usak Picture Of Blaundus Antik Kenti Usak Tripadvisor

Leave a Reply