Büyük Ada Antik Otel

Ada antik otel misafirlere adalar büyükada bölgesinde prens adaları yakınında ve iskele meydanı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Ada antik otel büyükada.

Ada Antik Otel Adalar Hotels Com

Maden mahallesi malul gazi caddesi numara.

Büyük ada antik otel. Tripadvisor ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Yorumlarda türkiye cumhuriyeti kanunlarına uygun sürekli büyük harf kullanmadan hakaret. Ada antik otel ada otel büyükada adalar istanbul.

Ada antik otel otelinde mi konaklamak istiyorsun. 0 216 382 38 39. 7 büyükada adalar istanbul tel.

Ada palas büyükada butik otel büyükada nın merkezinde tarihi yapısı sessizliği huzuru geniş bahçesi özel cafesi restoranı ve 12 lüks odasıyla büyükada otel sizlerin hizmetinde. Istanbul büyükada otelleri arasında yer alan ada antik otel kredi kartına 9 taksit imkanı ile muhteşem bir tatil için seni bekliyor. Tarafsız yorumları okuyun gerçek gezgin fotoğraflarına bakın.

Istanbul otelleri arasında konumu ile ziyaretçilerine büyük avantajların yanı sıra ücretsiz wi fi lcd tv klima ve mini buzdolabı ile donatılmıstır. Bu otel kız kulesi ile 15 6 mi 25 1 km ve aya sofya ile 19 9 mi 32 1 km mesafede. ödeme kolaylıklarından faydalanarak hemen online rezervasyon yaptırın.

En iyi büyükada otelleri tripadvisor da. Büyükada türkiye 68 otel 4 496 yorum 4 920 resim ve en iyi fiyatlar. Bunu resepsiyona bildirdik ve fayton geçişleri onların suçu olmamasına rağmen bayram bey bizden özür dileyip bizi deniz manzaralı odalarında konaklattı ve aradaki fiyat farkını bile istemediler.

Otelimiz güvenlik kamerası ile korunmaktadır. Oteli hemen incele sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap. Her noktada internet erisimi ve genis rahat ve temiz odalar ücretsiz günlük gazete balayına özel oda dekorasyonu ve hizmet.

Ada antik otel de cadde manzaralı oda için rezervasyon yaptırmıştık ancak faytonlar yüzünden biraz gürültü oldu ve uyuyamadık. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın.

Ada Antik Otel Prices B B Reviews Buyukada Turkey Tripadvisor

Standart Oda Picture Of Ada Antik Otel Buyukada Tripadvisor

Ada Antik Otel Prices B B Reviews Buyukada Turkey Tripadvisor

Hotel Ada Antik Otel Istanbul Trivago Com

Adaantikotel

Ada Antik Otel Prices B B Reviews Buyukada Turkey Tripadvisor

Adaantikotel

Adaantikotel

Ada Antik Otel Etstur Com

Leave a Reply