Aytap Antik Kenti Kamp Alanı Alanya

2 aytap antik kenti kamp alanı alanya ya 34 km mesafede bulunan aytap antik kenti nde bulunan kamp alanı gazipaşa ya sadece 10 km mesafededir. Ulaşımın genel manada kolay olduğu bu kamp alanında tarihi antik kentin havası net bir şekilde hissedilir.

Alanya Kamp Alani Aytap Antik Kenti Kamp Yerleri

Adını kommagenne kralı iv.

Aytap antik kenti kamp alanı alanya. Aytap antik kenti gazipaşa alanya türkiye alanya da yaşayanlar orasını eski gazipaşa yolu üzerinde antik kent olarak bilirler hakikaten çok güzel bir yer yerli ve yabancı bir çok turistin ilgisini çekiyor denizi temiz kamp ve çadır kurulacak bir yer. Anasayfa kamp alanları aytap antik kenti. Aytap antik kenti kamp alanı.

Tarih boyunca onlarca medeniyete kucak açmış olan antalya da aytap kilikya lıların bir kıyı şehri. Aytap antik kenti kerami altınay nisan 27 2017 kamp yerleri 11 yorum 5 324 görüntülenme turizmin cenneti olan antalya nın en büyük ilçesi alanya ve doğudaki son ilçesi gazipaşa arasında bir sürü koylar ve görülüp yüzülmesi gereken bir sürü koy bulunmaktadır. Iotape antik kenti ve kamp.

Alanya ile gazipaşa ilçesi arasında bulunan eşsiz koylardan birinde yer alan kamp alanı alanya ya 33 km gazipaşa ya ise 10 km uzaklıkta bulunuyor. Alanya merkeze yaklaşık olarak 35 km uzaklıkta bulunan aytap antik kenti nde ücretsiz bir şekilde kamp yapabilirsiniz. Antik kentin girişi ücretsizdir liman kalıntılarının bulunduğu alanda kamp yapabilir denize girebilir ve sessiz sakin bir zaman geçirebilirsiniz.

Gitmeden önce yanınıza her şeyi almanızı tavsiye ediyoruz. Aytap antik kenti kamp alanı alanya. Birçok tarihi kalıntı bulunan antik kent.

Aytap antik kenti nin yer aldığı gazipaşa beldesi ile arasında ki mesafe 10 km. Aytap antik kent kamp alanı nasıl gidilir kamp şartları nelerdir çevresinde görmeye değer nereler var kamprota ile kolayca öğrenin. Günümüze kadar korunmuş yapıları bulunan antik kent roma ve bizans dönemi mimari özelliklerini barındırmaktadır.

Bu yüzden koya gelmeden önce ihtiyaçlarını buradan karşılamanızda fayda var. Antalya nın göz bebeği olan alanya ilçesinin yakınlarında bulunan iotape daha çok aytap olarak anılıyor. Antik kent sessiz sakin bir kamp isteyenler için oldukça mantıklı bir yerdir.

Aytap antik kenti kamp alanı hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir ve deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Aytap antik kenti doğa severlerin tercih ettiği bir kamp yeridir. Bölgede restoranlardan bazı ihtiyaçlarını giderebilirsiniz.

Herhangi bir tesis olmadığını söyleyelim. Antiochus un karısı iotepe den alan aytap antik kenti antalya ilinin alanya gazipaşa karayolu üzerinde yer almaktadır.

Antalya Kamp Alanlari Motosiklet Fan Blog

Alanya Kamp Alani Aytap Antik Kenti Kamp Yerleri

Iotape Gezi Rehberi Aytap Koyu Alanya Antalya Yolcu360

Antalya Ucretsiz Kamp Alanlari Sosyola

Alanya Kamp Alanlari Alanya Da Kamp Yapilacak En Iyi 9 Yer Biletbayi Com

Iotape Gezi Rehberi Aytap Koyu Alanya Antalya Yolcu360

Iotape Aytap Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Kamp Plaj Antalya

Mavinin Yesilin Ve Tarihin Mukemmel Birlesimi Yuzmek Icin Harika Bir Koy Inerken Ve Cikarken Iotape Aytap Antik Liman Kenti Alanya Resmi Tripadvisor

Alanya Kamp Alani Aytap Antik Kenti Kamp Yerleri

Leave a Reply