Aspendos Antik Kenti Giriş ücreti

Aspendos antik kenti giriş ücreti 2020 yılı için 50 türk lirası olarak belirlenmiş. Akropol deniz seviyesinin yaklaşık 60 m üzerindedir ve nymphaeum bazilika market binası ve odeion gibi günümüze kalan birçok kalıntının da bulunduğu düz bir tepede bulunmaktadır.

Aspendos Tiyatrosu Ve Antik Kenti Gezi Notlari Pintigezgin

Antik devrin zengin ve refah kenti olmuş.

Aspendos antik kenti giriş ücreti. Kültür ve turizm bakanlığı na bağlı bir örenyeri olduğu için müze kart sahipleri ücret ödemeden bu güzel kalıntıları gezebilir. Yüzyılda akalar tarafından kurulmuş ve antik devrin zengin kentlerinden biri olan aspendos antik kenti efsaneye göre truva savaşından hemen sonra mopsos önderliğinde koloniciler tarafından kurulmuştur iki tepe üzerine kurulmuş. Müzeyi müzekart la yılda 2 kere müzekart ile sınırsız olarak ücretsiz gezebilirsiniz.

Tiyatronun yanında bir bazilika bulunur kentin diğer kalıntıları ise tiyatronun arkasında akropolün yukarısında yer alırlar. Müze kart satış noktası. Aspendos örenyeri ziyaret saatleri.

Aspendos antik tiyatro roma döneminden günümüze kadar gelmiş büyüleyici bir tiyatro. Ayrıca kamuda çalışan öğretmenler. Aspendos antik kenti antalya ilinde nerede.

15 nisan 2 ekim yaz açılış. Aspendos antik kenti türkiye nin güneyinde antalya nın serik ilçesinde eurymedon köprüçay nehrinin kenarında bulunan antik pamphylia bölgesinde yer almaktadır. 1800 yıl boyunca çeşitli medeniyetlerce kullanılan antik tiyatro günümüzün en görkemli yapılarından ve tümüyle ayakta kalmayı başarmış.

Giriş ücreti tarihçesi ve özellikleri antalya tarihi güzellikleri ile ön plana çıkan bir şehirdir. Ancak bunun yanında müzekart ı olanların ücretsiz giriş yapabileceğini hatırlatalım aspendos antik kenti ziyaret saatleri. Aspendos antik tiyatrosu resimleri.

Aspendos antik tiyatro tarihi hakkında bilgi. Aspendos antik kenti giriş ücreti 2019. Aspendos antik tiyatrosu nerede ve nasıl gidilir.

Aspendos ta en göze çarpan yapı kuşkusuz yaklaşık 12 000 kişilik iyi korunmuş amfitiyatrodur. Aspendos un gözden kaçırılmaması gereken bir diğer kalıntısı da su kemerleridir. Aspendos antik kentine giriş ücreti kişi başı 42 tl olarak belirlenmiştir.

Fiyatlar ekim 2019 tarihinde güncellenmiştir. Aspendos antik tiyatrosu giriş ücreti. Yy da akalar tarafından kurulmuş.

Aspendos antik tiyatrosu kentin diğer kalıntıları ile beraber antalya nın serik ilçesinde bulunuyor. örenyeri ziyaret saatleri yaz ve kış mevsimlerinde farklılık göstermektedir ziyaret saatleri şu şekildedir. Antalya nın serik ilçesine 8 kilometre doğusunda yer alan aspendos antik kenti nin giriş ücreti kişi başı 35 tl dir.

Aspendos antik kenti ve aspendos tiyatrosu güncel giriş ücretini sayfanın altındaki menüde bulunan müze ve ören yeri giriş ücretleri sayfamızdan öğrenebilirsiniz. Aspendos antik kenti antalya nın serik ilçesinde yer alan bir antik kenttir bu antik kentin en meşhur yapısı ise aspendos tiyatrosudur.

Aspendos Tiyatrosu Ve Antik Kenti 2020 Giris Ucreti Nerede Gezgin Sitesi

Aspendos Nasil Gidilir Ziyaret Saatleri Ve Giris Ucreti Gezilecek Yerler

Aspendos Antik Kenti Antalya Ilinde Nerede Giris Ucreti Tarihcesi Ve Ozellikleri Tatil Seyahat Haberleri

Aspendos Gezimanya

Aspendos Antik Tiyatrosu Nerede Ve Giris Ucreti 2020 Turluyorum Net

Aspendos Antik Kenti Tiyatrosu Nerede Nasil Gidilir Gezilecek Yerler

Aspendos Antik Tiyatrosu Gezi Rehberi Nerede Giris Ucreti Ve Hikayesi

Aspendos Tiyatrosu Ve Antik Kenti 2020 Giris Ucreti Nerede Gezgin Sitesi

Aspendos Antik Kenti Nerede Aspendos Antik Kenti Hakkinda Bilgi Tarihi Efsanesi Giris Ucreti Ve Ziyaret Saatleri 2020

Leave a Reply