Antik Yollar Kelime Oyunu

Dilimizde kelime türetmesi ancak köklerin sonuna birtakım ekler getirilmek suretiyle yapılabilir. Gizli kelime antik yollar seviye 499 tam olarak bu sayfa gizli kelime antik yollar seviyesini çözmek için ihtiyacınız olan tüm cevaplara sahiptir.

A Word Kelime Oyunu Cevaplari 571 840 Bolum Sonu Haberpop

Gizli kelime oyunu daha önce oynadığınız kelime bulmaca oyunlarından daha zorlu ve eğlenceli bir oyun deneyimi sunuyor.

Antik yollar kelime oyunu. Eski şehir sokaklarında yürümek ve yaşam macera başlar. Gizli kelime antik kentler seviye 1472 tam olarak bu sayfa gizli kelime antik kentler seviyesini çözmek için ihtiyacınız olan tüm cevaplara sahiptir. Türkiye nin en iyi ve en yeni kelime oyunu ile hafızanıza meydan okuyun.

Kelime bulucu kelime bulma makinesi jokerli kelime türetme jokerli kelime bulucu gibi işlemlerde harfkolik oyunculara yardımcı olan bir uygulamadır. Bütün bölümleri geçerek oyunda başarı elde edebilirsiniz. Start butonuna tıkladıktan sonra fare kontrolü ile etrafta bulunan ağaçlardan ve meyvelerden ham madde toplayarak antik roma yolunu yapınız.

Türkçenin bütün söz varlığını bir veri tabanına aktarma çalışmasının bir parçası olan bilim ve sanat terimleri ana sözlüğü türk dil kurumunun kuruluşundan bu yana yayımladığı terim sözlükleri ile yakın dönemde kurulan çeşitli terim çalışma gruplarında hazırlanan terim sözlüklerinden oluşmaktadır. Bütün ihtiyaçları bir araya getirdik cevaplar çözümler tüm set için izlenecek yollar ve hileler. Eğer bir kelime dehasıysanız ve kelime bilginize güveniyorsanız doğru yerdesiniz.

Türkiye nin en iyi ve en yeni kelime oyunu ile hafızanıza meydan okuyun. çarpraz dikey ve yatay biçimde kelimeleri bulmanız ve türetmenize yardımcı oluyor. Bütün ihtiyaçları bir araya getirdik cevaplar çözümler tüm set için izlenecek yollar ve hileler.

Eğer bir kelime dehasıysanız ve kelime bilginize güveniyorsanız doğru yerdesiniz. En iyi gizli nesne oyunu için hazır mısınız. Kelime gezmece oyunu ülke ülke ve antik yerler ile bölümlerini ayırmış ve bünyesinde oldukça fazla kelime bulunduran güzel bir sözcük bulma oyunudur.

Kelime kökünden önce başka dillerde olduğu gibi ön ekler getirilmez. Oyununda eski zamanların roma bölgesi konu alınmıştır. Biz zamanında geri bu gezi iyi eğlence ve eğlence garanti.

Gizli nesneler antik kent bekliyor mı. Topladığınız ekipmanları kullanarak yeni yollar ve binalar inşa ederek oyunda ilerleyiniz. Antik roma yolları.

Bir zaman makinesi girer ve geçmişte geri dönmek. Kelime kökleri isim veya fiil olduğuna göre türetme ekleri isme ilave edilenler ve fiile getirilenler olmak üzere iki büyük bölüme ayrılırlar. Gizli kelime oyunu daha önce oynadığınız kelime bulmaca oyunlarından daha zorlu ve eğlenceli bir oyun deneyimi sunuyor.

Gizli kelime seviye 499 cevaplari. Gizli kelime seviye 179 cevaplari. Gizli nesneler için arama başlar ve biz sizin gibi bir maceraperest için oluşturulan güzel resimlerin keyfini çıkarın.

Aigai Deki Kazilarda 2 Bin Yillik Roma Yolu Bulundu Son Dakika Haberler

2 Bin 600 Yillik Antik Yolun Taslari Puzzle Gibi Yeniden Birlestiriliyor Son Dakika Haberler

Kelime Oyunu Adriyatik Kiyisindaki Avrupa Sehri Youtube

2 Bin 600 Yillik Antik Yolun Taslari Puzzle Gibi Yeniden Birlestiriliyor Son Dakika Haberler

A Word Kelime Oyunu 1 1800 Tum Cevaplari Burada Tosunkaya Com

Gizli Kelime Cevaplari 71 80 Kelime Oyunu Cevaplari

Gizli Kelime 480 Ile 510 Level Arasi Cevaplari Kreatorn

Kelime Oyunu Adriyatik Kiyisindaki Avrupa Sehri Youtube

Gizli Kelime Seviye 1469 Antik Kentler Cevaplari Turkce Antwoorden

Leave a Reply