Antik Tiyatro Bodrum Nerede

Tiyatronun üst bölümünde bulunan. Bodrum antik tiyatrosu hakkında.

Bodrum Antik Tiyatro Gezi Rehberi Nerede Nasil Gidilir Giris Ucreti

Muğla festivalleri müzik festivali.

Antik tiyatro bodrum nerede. Bodrum da antik çağlardan kalma bir sahne olan antik tiyatro günümüzde de aktif olarak kullanılmaktadır. Anadolu nun en eski tiyatrolarından biri olarak bilinmektedir. Bodrum turgutreis yolu üzerinde yer alan bodrum antik tiyatrosu 1960 larda geçirdiği restorasyondan sonra 13 000 kişi kapasitesiyle bir çok festivale ev sahipliği yapıyor.

1960 larda bir grup türk tarafından restore edilen bu tiyatro günümüzde de bodrum daki birçok festivale sahne olmaktadır. Bodrum antik tiyatro yıllardır bodrum daki en büyük konser organizasyonlarının yapıldığı yer olmuştur. Bodrum antik tiyatro sahnesi bodrum muğla.

Bodrum antik tiyatro yaz konserleri ile ilgili tüm bilgiler. Antik tiyatro klasik çağdan günümüze ulaşabilen tek yapıdır. Bodrum antik tiyatrosu nerede nasıl gidilir ziyaret saatleri giriş ücreti muğla ili bodrum ilçe sınırında bulunan bodrum antik tiyatrosu m ö.

Inanılmaz akustiği ve büyüleyici atmosferiyle burada bir konsere gelmek en klasikleşmiş bodrum deneyimlerinden. Bodrum antik tiyatrosu haritası telefonu ve uydu görüntüsü. Bodrum da antik çağlarda persler e yakın bir aile olan aile tarafından yönetilen ve halikarnassos isminde bir şehir bulunmaktadır.

Bodrum un ortasındaki göktepe dağının güney eteklerindeki bu tiyatro anadolu nun en eski tiyatrolarından biridir. 337 yılında kral satrap mozolus döneminde inşa edilmiştir. Adresi nerede konumu çalışma saatleri nasıl giderim yol tarifi.

Muğla muğla muğla türkiye yol tarifi. Bodrum antik tiyatro yaz konserleri 19 temmuz 2019 21 00 2 eylül 2019 23 30 muğla. 2016 yılında istanbul ve çeşme den sonra turkcell yıldızlı geceler de bodrum a şube açan.

Bodrum un ortasındaki göktepe dağının güney eteklerindeki bu tiyatro anadolu nun en eski tiyatrolarından biridir. Bodrum antik tiyatro sahnesi resmi facebook sayfasıdır. Bodrum antik tiyatro bodrum antik tiyatrosu hakkında göktepe de bodrum turgutreis yolu üzerinde yer alan antik tiyatro halikarnassos tan günümüze kala.

1973 yıllında restore edilen bu tiyatro günümüzde de festivallerle anılmaktadır. Bu şehir halkına yapılmış olan bu tiyatro toplamda 3 bin kişilik bir kapasiteye sahiptir. Bodrum antik tiyatrosu iletişim bilgileri 0252 316 80 yorumları nasıl muğla çevre yolu kıbrıs şehitleri cad.

3 080 likes 2 talking about this 15 935 were here.

Bodrum Antik Tiyatrosu Nerede Nasil Gidilir Giris Ucreti Mugla

Bodrum Antik Tiyatrosu Nerede Nasil Gidilir Giris Ucreti Mugla

Bodrum Antik Tiyatro Balnet Net

Bodrum Antik Tiyatrosu Vikipedi

Bodrum Antik Tiyatrosu Rehberi Nerede Tarihi Ve Giris Ucreti

Bodrum Antik Tiyatro Mugla Biletleri

Antik Tiyatro Klasik Cagdan Gunumuze Ulasabilen Tek Yapidir Bodrum Da Goktepe Daginin Guney Eteklerindeki Bu Tiyatro Anadolu Turizm Tarih Turkiye

Bodrum Antik Tiyatrosu Rehberi Nerede Tarihi Ve Giris Ucreti

Bodrum Antik Tiyatro Hakkinda Bilgi Tarihi Konserler Giris Ucreti Nerede

Leave a Reply