Antik Roman Palace Otel

Havaalanına 120 km şehir merkezine ise 2 km uzaklıktadır. Es besteht aus zwei häusern.

Antique Roman Palace Ozellikleri Ve Fiyatlari Tatilbudur

Antalya obagöl otelleri arasında yer alan antique roman palace kredi kartına 9 taksit imkanı ile muhteşem bir tatil için seni bekliyor.

Antik roman palace otel. Das hotel surf heißt ersteinmal seit der renovierung antique roman palace. Property is on or next to a beach and has a private beach free access. Beachfront private beach airport shuttle.

Durch die schöne antike architektur wirkt das hotel sehr einladend. 90 242 514 05 19. Oteli hemen incele sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap.

Antique roman palace alanya. Now 56 was 8 7 on tripadvisor. Das haupthaus welches sich zur straße hin befindet hat 5 stockwerke.

Alanya oba göl mevkiinde bulunan antique roman palace oteli 4 yıldızlı alanya otelidir. 90 242 514 05 06 reservation. 31 obagöl 07460 alanya antalya turkey t.

90 242 255 57 80 f. 113 oda ve 307 yatak kapasiteli olan otel a ve b adlı 2 bloktan oluşmaktadır a blok taki odalar 2 yataklı iken b bloktaki tüm odalar üç yataklıdır. Antique roman palace alanya.

Stock befindet sich das restaurant mit terrasse. Antique roman palace otelinde mi konaklamak istiyorsun. Bekijk 361 beoordelingen 865 foto s en aanbiedingen voor antique roman palace gewaardeerd als nr 60 van 445 hotels in alanya en geclassificeerd als 4 van 5 bij tripadvisor.

Hotel antique roman palace ultra all inclusive beachfront private beach. See 361 traveler reviews 865 candid photos and great deals for antique roman palace ranked 60 of 445 hotels in alanya and rated 4 of 5 at tripadvisor. Airport shuttle available at an additional charge.

Contact us atatürk cad. Hotel antique roman palace en uygun fiyatlar ve 12 taksit imkanları ile hemen şimdi rezervasyon yapın. Otel iletişim antique roman palace telefon numaraları faks e mail ve posta adresi gibi tüm iletişim bilgilerini ziyaretçilerine sunar.

Antik roman palas akdeniz in incisi alanya da ultra her şey dahil yarım pansiyon ve oda kahvaltı olarak verdiği üstün ve kaliteli hizmetle misafir memnuniyetini amaç edinmiş uygun fiyat politikasıyla her zaman öncelikle tercih edilen övgü dolu otel yorumları alan alanya otelleri içerisinde lider konuma sahip bir aile otelidir.

Antique Roman Palace Etstur Com

Antique Roman Palace 56 8 7 Updated 2020 Prices Hotel Reviews Alanya Turkey Tripadvisor

Antique Roman Palace Etstur Com

Antique Roman Palace Ultra All Inclusive Alanya Updated 2020 Prices

Hotel Antique Roman Palace Alanya Area Antalya Hotelopia

Antique Roman Palace Etstur Com

Hotel Antique Roman Palace Alanya Turcja Youtube

Antique Roman Palace In Alanya Turkey Expedia

Antique Roman Palace Ultra All Inclusive Alanya Updated 2020 Prices

Leave a Reply